EXCURSIONS AMB NENS PER LA COSTA BRAVA DE GIRONA

Autor: VASTENAVOND, BARBARA / SEVENT, RAFAEL

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

EXCURSIONS AMB NENS PER LA COSTA BRAVA DE GIRONA

EXCURSIONS AMB NENS PER LA COSTA BRAVA DE GIRONA

9,95€IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/05/2015
Colección:
(CAT).EXCURSIONS NENS AREA PICNIC
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona des d’una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris per l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, la Selva, el Baix Empordà i el Gironÿs per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i …

Excursions amb nens per la Costa Brava i les comarques d’interior de Girona des d’una àrea de pícnic és una guia fàcil i entenedora, que recull 12 itineraris per l’Alt Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, la Selva, el Baix Empordà i el Gironÿs per fer a peu i en BTT, assequible per a totes les condicions físiques i edats, especialment indicada per fer en família. Amb aquest llibre podreu seguir les passes d’antics contrabandistes per cales amagades, enfilar-vos als merlets d’un castell medieval per contemplar el mar on navegaven vaixells pirates, endinsar-vos a l’interior d’un volcà adormit, anar a la recerca de palaus de fades en un bosc encantat o escoltar el cant de les granotes mentre pedaleu enmig d’aiguamolls plens d’aus. Totes les rutes proposades tenen com a nexe una àrea de pícnic, origen i destí des d’on emprendre l’aventura o refer forces després d’una jornada d’acció, amb una acurada descripció dels seus equipaments i serveis, la manera d’accedir-hi o els telÿfons de contacte. La que teniu a les mans és la quarta d'aquesta sÿrie.
Leer más

Más información del libro

EXCURSIONS AMB NENS PER LA COSTA BRAVA DE GIRONA

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-320-3
EAN:
9788490343203
Nº páginas:
60
Colección:
(CAT).EXCURSIONS NENS AREA PICNIC
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
12 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Barbara Vastenavond (Dendermonde, Bèlgica, 1977) i Rafael Servent Arracó (Barcelona, 1976) són pares d'en Rafel (2004) i la Queralt (2006). Historiadora de l'Art i gestora de plataformes culturals ella, periodista i historiador ell, farts de no trobar a la xarxa el que buscaven per a la seva família, l'any 2008 creen el portal web ExploraTgn.cat (www.exploratgn.cat), el primer portal de turisme i lleure familiar de les comarques del sud de Catalunya. Dos anys més tard, l'any 2010, impulsen la Xarxa Explora (www.xarxaexplora.cat), una associació de famílies excursionistes. L'any 2012 publiquen la primera guia de la col·lecció Excursions amb nens des d'una àrea de pícnic.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar

Ayuda