GR 92 NORD. CATALUNYA. SENDER DE LA MEDITERRANIA

DE PORTBOU (ALT EMPORDÀ) A VALLVIDRERA (BARCELONA)

Autor: MARGAIX GINER, XAVI

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

GR 92 NORD. CATALUNYA. SENDER DE LA MEDITERRANIA

GR 92 NORD. CATALUNYA. SENDER DE LA MEDITERRANIA

25,00€IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/06/2016
Colección:
SENDERS DE CATALUNYA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El GR 92 Nord és una travessa que s'estén des de Portbou fins a Vallvidrera, al llarg de 326 quilòmetres de recorregut. El llibre engloba les 18 etapes pròpies del GR, més altres quatre que, en total, sumen 76 quilòmetres més a l'itinerari. Entre les etapes que s'hi troben, hi ha la de Begur a Palamós, la de Tordera a …

El GR 92 Nord és una travessa que s'estén des de Portbou fins a Vallvidrera, al llarg de 326 quilòmetres de recorregut. El llibre engloba les 18 etapes pròpies del GR, més altres quatre que, en total, sumen 76 quilòmetres més a l'itinerari. Entre les etapes que s'hi troben, hi ha la de Begur a Palamós, la de Tordera a Hortsavinyà, la de Montcada i Reixac a Vallvidrera o la de Lloret de Mar al pla de Gelpí. Cadascun dels recorreguts s'explica a tot detall, i s'afegeixen fotografies, mapes i altres curiositats interessants sobre la zona en concret. La característica principal d'aquest sender és que transcorre sempre al costat de la costa, tot resseguint els atractius de la ruta: el món de la pesca, l'arquitectura de la pedra seca al cap de Creus, els aiguamolls de l'Empordà, l'extracció de suro i l'aprofitament forestal o el món de la vinya i de la vitivinicultura.
Leer más

Más información del libro

GR 92 NORD. CATALUNYA. SENDER DE LA MEDITERRANIA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-472-9
EAN:
9788490344729
Nº páginas:
176
Colección:
SENDERS DE CATALUNYA
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
14 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Xavi Margaix Giner viu actualment entre Vallromanes i Vilanova del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental, als peus de la Serralada de Marina. Geògraf, fotògraf i viatger impenitent, ha recorregut caminant gairebé totes les serres de Catalunya i de bona part de la Península Ibèrica. També ha viatjat per bona part del món, especialment per Amèrica Llatina i el Magreb. Actualment compagina la seva feina de guia de mitja muntanya amb la de guarda al Parc Serralada Litoral. Com a fotògraf ha publicat els reportatges fotogràfics "Entre la terra i el mar; ecosistemes a la Serralada Litoral" amb col·laboració del Museu de Ciències Naturals de Granollers i "Sant Fost, el paisatge de la memòria".

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar

Ayuda