TAPES

Autor: Quadrada Monteverde, Mariona

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

TAPES

TAPES

7,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2016
Colección:
MINIRECEPTARIS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest receptari us oferim un recull de tapes i aperitius que provenen tant de la cuina tradicional com de la més moderna. Podreu trobar des d'unes tripes, unes croquetes, uns bunyols o uns pintxos de tota la vida, fins a enfilades de plàtan i coco o unes pizzetes amb ceba confitada i seitons. Tot un conjunt de plats ben …

En aquest receptari us oferim un recull de tapes i aperitius que provenen tant de la cuina tradicional com de la més moderna. Podreu trobar des d'unes tripes, unes croquetes, uns bunyols o uns pintxos de tota la vida, fins a enfilades de plàtan i coco o unes pizzetes amb ceba confitada i seitons. Tot un conjunt de plats ben presentats, de colors vius, creatius i suggerents, i d'un gust autèntic i marcat.   "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de Quadrada Monteverde, Mariona

  • Amanides

    NO DISPONIBLE

    Amanides

    23,50€ IVA INCLUIDO

  • Aperitius i tapes

    NO DISPONIBLE

    Aperitius i tapes

    23,80€ IVA INCLUIDO

  • Sopes fredes i calentes

    NO DISPONIBLE

    Sopes fredes i calentes

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • ELS BOLETS A LA CUINA

    NO DISPONIBLE

    ELS BOLETS A LA CUINA

    14,90€ IVA INCLUIDO

  • Bolets

    NO DISPONIBLE

    Bolets

    23,90€ IVA INCLUIDO

  • BOLETS

    NO DISPONIBLE

    BOLETS

    7,50€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

TAPES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-537-5
EAN:
9788490345375
Nº páginas:
0
Colección:
MINIRECEPTARIS
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
95 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
(Reus, 1956) es va llicenciar en filologia catalana l'any 1979 per la UB. El 1984 va crear l'escola de cuina Taller de Cuina Mariona Quadrada a Reus i, des de llavors, es dedica a la docència culinària. L'any 1996 va presentar la ponència "El Paisatge de Secà" dins l'àmbit del 2n Congrés Català de la Cuina. Ha publicat més de quaranta llibres de cuina, ha participat en múltiples projectes per a institucions, programes de ràdio, televisió i escriu articles per a diverses publicacions.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar