GR 7 CATALUNYA. DEL PIRINEU AL MASSIS DEL PORT

DEL NORD AL SUD

Autor: BARCELO CASAS, ALFONS

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

GR 7 CATALUNYA. DEL PIRINEU AL MASSIS DEL PORT

GR 7 CATALUNYA. DEL PIRINEU AL MASSIS DEL PORT

25,00€IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2017
Colección:
SENDERS DE CATALUNYA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El GR 7 és el primer dels senders de gran recorregut de tot l'estat espanyol. Aquest llibre engloba 21 capítols que es corresponen als 21 dies que transcorren entre Porta, a la Catalunya Nord, i Fredes, al País Valencià. Permet recórrer tota mena de paisatges, des de l'alta muntanya andorrana a les serres prepirinenques, de les modestes muntanyes del centre …

El GR 7 és el primer dels senders de gran recorregut de tot l'estat espanyol. Aquest llibre engloba 21 capítols que es corresponen als 21 dies que transcorren entre Porta, a la Catalunya Nord, i Fredes, al País Valencià. Permet recórrer tota mena de paisatges, des de l'alta muntanya andorrana a les serres prepirinenques, de les modestes muntanyes del centre del país a la serralada prelitoral, amb les muntanyes de Prades i el Port com a massissos més destacats. Cadascuna de les etapes afegeix una introducció exhaustiva de les característiques de la jornada, amb els seus atractius, problemes i virtuts; una descripció de les poblacions que travessen el recorregut i de les seves zones rellevants; uns textos literaris d'autors diversos que parlen de punts determinats dels senders; la temporització precisa dels itineraris; una gràfica amb els desnivells de la jornada, i un mapa a escala 1:50000, que complementa i ajuda a interpretar el text.
Leer más

Más libros de BARCELO CASAS, ALFONS

Más información del libro

GR 7 CATALUNYA. DEL PIRINEU AL MASSIS DEL PORT

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-610-5
EAN:
9788490346105
Nº páginas:
208
Colección:
SENDERS DE CATALUNYA
Lengua:
CATALAN
Alto:
21 mm
Ancho:
14 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Alfons Barceló neix a Reus el 1956 i s'inicia en el món de l'excursionisme -i del coneixement del país- de ben petit, amb els escoltes, trescant per les muntanyes més properes a Reus, amb el Montsant com a vertadera escola de natura. Al Servei de Colònies i Vacances de Reus aprofundeix en l'amor a la natura i aprèn a transmetre aquesta estimació als altres. Descobreix els Pirineus a l'adolescència i amb els anys s'han convertit en la serralada -a més del Montsant- que l'atrau més. De més gran s'arriba algunes vegades fins als Alps, i puja al Montblanc i a diversos cims del massís del Monte Rosa. És soci des de ben jove de l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus. Des d'Excursionistes d'Alforja, associació integrada a l'Ateneu Cultural Josep Taverna, d'Alforja, coordina l'organització d'excursions per les muntanyes properes i arreu del país. En les edicions de l'ACJT ha publicat la petita guia excursionista Introducció al massís de Montserrat. Va encetar la col·lecció Senders de Catalunya amb la guia GR 11. Sender dels Pirineus. Del Cap de Creus al Massís de la Maladeta.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar

Ayuda