DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

Autor: Romaní Olivé, Joan Maria

Sección: GASTRONOMÍA - Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores

DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

15,89€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2018
Colección:
Altres cuina
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest diccionari, desenvolupat en més de 2.500 entrades, abasta el cicle de les begudes des del seu origen fins al seu consum. De caire divulgatiu, s'adreça a experts, professionals i també a totes les persones curioses que vulguin entendre les etiquetes, les contraetiquetes i les fitxes dels suplements dominicals, que vulguin trobar informació sobre les menes de raïm usades en …

Aquest diccionari, desenvolupat en més de 2.500 entrades, abasta el cicle de les begudes des del seu origen fins al seu consum. De caire divulgatiu, s'adreça a experts, professionals i també a totes les persones curioses que vulguin entendre les etiquetes, les contraetiquetes i les fitxes dels suplements dominicals, que vulguin trobar informació sobre les menes de raïm usades en vinificació, les zones on s'elaboren vins, les begudes espirituoses més habituals, o les cerveses al nostre abast.
Leer más

Más información del libro

DICCIONARI DEL VI I DEL BEURE

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-751-5
EAN:
9788490347515
Nº páginas:
0
Colección:
Altres cuina
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Bebidas, Cócteles, Zumos y Licores
Joan Maria Romaní Olivé (Barcelona, 1952). Llicenciat en Filologia Catalana per la UB (1980), ha treballat de professor de català a secundària; un any a l'Escola de Magisteri de la UAB, i de 1981 a 2015, com a funcionari del cos de Planificació Lingüística de la Generalitat de Catalunya, on va treballar primer a la Direcció General de Política Lingüística, després al CADS (Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible), i finalment, a la Delegació Territorial d'Esports de les Terres de l'Ebre. Des del 2013 viu a Mas de Barberans (Montsià), i es va jubilar el desembre de 2015.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar