EXCURSIONS SUBTERRANIES PEL PIRINEU I LES TERRES D

Autor: SATORRA,ANTONI

Sección: MONTAÑA - Guías Deporte Aventura y Escalada

EXCURSIONS SUBTERRANIES PEL PIRINEU I LES TERRES D

EXCURSIONS SUBTERRANIES PEL PIRINEU I LES TERRES D

19,90€IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2018
Colección:
FORA DE COLULECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquesta guia de coves de la província de Lleida vol ser un punt de partida per al descobriment del món subterrani d'una forma inicialment fàcil. La trentena de cavitats que hi apareixen són representatives de les comarques lleidatanes, concretament de l'Alt Urgell, la Cerdanya, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Hi trobem coves que podem visitar amb …

Aquesta guia de coves de la província de Lleida vol ser un punt de partida per al descobriment del món subterrani d'una forma inicialment fàcil. La trentena de cavitats que hi apareixen són representatives de les comarques lleidatanes, concretament de l'Alt Urgell, la Cerdanya, la Noguera, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà. Hi trobem coves que podem visitar amb tota la família i gaudir amb els menuts, altres coves una mica més complicades i també algunes en què és necessari moure's amb cordes per poder progressar. Majoritàriament, però, són fàcils d'assolir i d'accés senzill. Entre les cavitats que podem descobrir hi ha la cova Negra de Tragó, la cova dels Muricecs, la cova de les Llenes o la cova Colomera.
Leer más

Más información del libro

EXCURSIONS SUBTERRANIES PEL PIRINEU I LES TERRES D

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-786-7
EAN:
9788490347867
Nº páginas:
208
Colección:
FORA DE COLULECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías Deporte Aventura y Escalada
Antoni Satorra Vallverdú Nascut a Puiggròs (Garrigues) el 1955, és programador i consultor d'informàtica des del 1978; es trasllada a Lleida l'any 1984, on un dels seus companys de treball l'inicia en l'espeleologia i la passió per la muntanya. Esdevé soci del Centre Excursionista de Lleida des de llavors, i actualment n'és president. Ha fet diferents expedicions al Marroc en la recerca bioespeleològica i també s'ha mogut pels Pirineus i molts altres indrets del món fent espeleologia, descens d'engorjats, vies ferrades, raquetes, senderisme, alpinisme, etc. Ha escrit força articles als diaris Segre i La Mañana i a les revistes Ara Lleida, Grallera i Aresta. Ha publicat Excursions per la serra de Mont-roig i muntanyes veïnes (Cossetània, 2018), premiat amb el XVII Premi Vèrtex, juntament amb Joan Ramon Segura Radigales.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar

Ayuda