MARXA NORDICA CATALAN

MANUAL PRÀCTIC

Autor: BORRAS,CRISTINA

Sección: MONTAÑA - Guías Deporte Aventura y Escalada

MARXA NORDICA CATALAN

MARXA NORDICA CATALAN

11,90€IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2019
Colección:
MANUALS DE MUNTANYA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Caminar és quelcom que hem fet tota la vida i caminar amb bastons també. Per tant, què és allò que diferencia la marxa nòrdica del tradicional caminar amb bastons i la fa tan especial? En aquest llibre t'explicarem tots els ets i uts d'aquest nou concepte de moviment i t'oferirem els millors consells perquè gaudeixis d'una bona pràctica, segura, eficient …

Caminar és quelcom que hem fet tota la vida i caminar amb bastons també. Per tant, què és allò que diferencia la marxa nòrdica del tradicional caminar amb bastons i la fa tan especial? En aquest llibre t'explicarem tots els ets i uts d'aquest nou concepte de moviment i t'oferirem els millors consells perquè gaudeixis d'una bona pràctica, segura, eficient i saludable, apta per a gairebé tothom, independentment de l'edat i de la condició física. Posa't en marxa i omple't de vida! "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más información del libro

MARXA NORDICA CATALAN

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-879-6
EAN:
9788490348796
Nº páginas:
96
Colección:
MANUALS DE MUNTANYA
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
124 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías Deporte Aventura y Escalada
Cristina Borràs Ferré (Mont-roig del Camp, 1978). És llicenciada en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, màster en Direcció d'Organitzacions i Instal·lacions Esportives i instructora i formadora de marxa nòrdica per la FENWA (Federació Espanyola de Marxa Nòrdica) i la ONWF (World Original Nordic Walking Federation). Sempre ha estat una persona viatgera i de ment inquieta, emprenedora i apassionada per l'esport, la salut, la natura, les activitats a l'aire lliure, l'educació en valors i el territori. Amb la marxa nòrdica combina a la perfecció les seves passions i, a poc a poc, el que va començar sent un hobby, s'ha convertit en el seu projecte professional. Actualment, Cristina Borràs dirigeix Nordic Walking Girona, a més de col·laborar amb diferents centres, entitats i institucions dedicades a la promoció, la investigació, la difusió, la formació i el desenvolupament de la marxa nòrdica.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar

Ayuda