PLANETA HUMA

Autor: CARBONELL, EDUARD : SALA, ROBERT

Sección: HISTORIA - Arqueología

PLANETA HUMA

PLANETA HUMA

9,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/10/2008
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Carbonell i Sala repassen cadascuna de les adquisicions que esdevindran pròpies dels humans, des del bipedisme adquirit pels primers homínids fins al desenvolupament del llenguatge simbòlic. Els autors aporten dades empíriques recents de l'arqueologia prehistòrica i la paleontologia humana, entre les quals destaquen les troballes d'Atapuerca, i advoquen per la socialització del coneixement científic i la superació de prejudicis que …

Carbonell i Sala repassen cadascuna de les adquisicions que esdevindran pròpies dels humans, des del bipedisme adquirit pels primers homínids fins al desenvolupament del llenguatge simbòlic. Els autors aporten dades empíriques recents de l'arqueologia prehistòrica i la paleontologia humana, entre les quals destaquen les troballes d'Atapuerca, i advoquen per la socialització del coneixement científic i la superació de prejudicis que sovint han posat una bena als ulls dels científics davant de certes evidències.
Leer más

Más información del libro

PLANETA HUMA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-92549-08-5
EAN:
9788492549085
Nº páginas:
0
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
160 mm
Ancho:
95 mm
Sección:
HISTORIA
Sub-Sección:
Arqueología
Robert Sala (Salt, 1963) és professor de Prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili. Ha centrat la seva recerca en els primers estadis de l'ocupació humana a Europa, duta a terme, sobretot, al complex de jaciments d'Atapuerca, tasca que el va fer mereixedor del Premi Príncep d'Astúries d'Investigació Científica i Tècnica l'any 1997.

Otros libros en HISTORIA

También te pueden interesar

Ayuda