LA CUINA D'AVUI

BALIU, GLORIA

Autor: ES000084MINA

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA CUINA D'AVUI

LA CUINA D'AVUI

25,60€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MINA
Publicación:
01/01/2007
Colección:
SAL I PEBRE
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Publicat per primer cop l'any 1967, es va popularitzar gràcies a les seves receptes pròximes, senzilles i sobretot, molt fiables. Més d'una generació de catalans ha après a cuinar gràcies a les seves pàgines. Aquesta edició de La cuina d'avui, quaranta anys després de la primera, és alhora un reconeixement al mestratge de Glòria Baliu i una reivindicació del llibre, …

Publicat per primer cop l'any 1967, es va popularitzar gràcies a les seves receptes pròximes, senzilles i sobretot, molt fiables. Més d'una generació de catalans ha après a cuinar gràcies a les seves pàgines. Aquesta edició de La cuina d'avui, quaranta anys després de la primera, és alhora un reconeixement al mestratge de Glòria Baliu i una reivindicació del llibre, que es manté tan pràctic i útil com el primer dia.
Leer más

Más información del libro

LA CUINA D'AVUI

Editorial:
MINA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-96499-58-4
EAN:
9788496499584
Nº páginas:
0
Colección:
SAL I PEBRE
Lengua:
CATALAN
Alto:
22 mm
Ancho:
175 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Glòria Baliu i Julià (Barcelona, 1931). El seu interès per la gastronomia l'ha portat a escriure molts llibres sobre aquest art. El seu primer èxit editorial va ser La cuina d'avui, però també és autora de títols tan coneguts com La cuina ràpida, Cuina per als qui no saben cuinar, La cuina de mar i muntanya, Mengem bé, Àpats informals i Pastissos, gelats i postres.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar