De Barcelona a Tòquio, en boca de tots

40 RECEPTES PER CUINAR CADA DIA AMB L´ESTOIG DE VAPOR

Autor: Lékué, S. L.

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

De Barcelona a Tòquio, en boca de tots

De Barcelona a Tòquio, en boca de tots

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
BOOKS
Publicación:
01/11/2010
Colección:
SALSA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Des de Lékué apostem per crear experiències culinàries úniques que vénen de gust i que fan somriure. Per aquesta raó, cada vegada són més les persones que confien en nosaltres per gaudir de la cuina sana a casa Eren molt els consumidors que ens demanaven un llibre per donar-los més idees de receptes per a ús diari de l'estoig. Dit i …

Des de Lékué apostem per crear experiències culinàries úniques que vénen de gust i que fan somriure. Per aquesta raó, cada vegada són més les persones que confien en nosaltres per gaudir de la cuina sana a casa Eren molt els consumidors que ens demanaven un llibre per donar-los més idees de receptes per a ús diari de l'estoig. Dit i fet. www.lekue.es 
Leer más

Más información del libro

De Barcelona a Tòquio, en boca de tots

Editorial:
BOOKS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-96599-81-9
EAN:
9788496599819
Nº páginas:
128
Colección:
SALSA
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Víctor Amela, Marc Artigau i Queralt, Jenn Díaz, Martí Gironell, Helena Garcia Melero, Pilar Rahola, Gemma Ruiz, Care Santos, Sílvia Soler i Albert Villaró, de manera desinteressada, han volgut participar-hi cedint els seus relats, les seves paraules, en aquest acte ambiciós de solidaritat i valors per una causa: les malalties infeccioses, com ara lhepatitis, la sida, la sèpsia, la meningitis, la bronquitis, la pulmonia o la tuberculosi. 

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar