ARQUITECTURA I SÍMBOL A LA SAGRADA FAMÍLIA

Autor: PUIG, ARMAND

Sección: ARQUITECTURA - Técnicas arquitec. e Interiorismo

ARQUITECTURA I SÍMBOL A LA SAGRADA FAMÍLIA

ARQUITECTURA I SÍMBOL A LA SAGRADA FAMÍLIA

19,00€IVA INCLUIDO

Editorial:
VERNAL
Publicación:
21/03/2013
Colección:
FORA COL·LECCIO
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Cap llibre sobre la Sagrada Família de Gaudí havia reunit, fi ns ara, els dos principals intèrprets de la basílica: l'arquitecte Jordi Bonet, que ha dirigit les obres durant les darreres dècades, i el prestigiós biblista Armand Puig. Tots dos savis donen les claus per comprendre un dels edifi cis més singulars del món, una obra d'art que sembla inexhaurible …

Cap llibre sobre la Sagrada Família de Gaudí havia reunit, fi ns ara, els dos principals intèrprets de la basílica: l'arquitecte Jordi Bonet, que ha dirigit les obres durant les darreres dècades, i el prestigiós biblista Armand Puig. Tots dos savis donen les claus per comprendre un dels edifi cis més singulars del món, una obra d'art que sembla inexhaurible i sobre la qual circulen tota mena d'anècdotes més o menys llegendàries. Amb l'ajuda de nombroses imatges, algunes d'inèdites, i transcripcions de textos i croquis de Gaudí, Jordi Bonet i Armand Puig posen a l'abast del lector tant les opcions arquitectòniques preses com les interpretacions simbòliques.

Leer más

Más libros de PUIG, ARMAND

Más información del libro

ARQUITECTURA I SÍMBOL A LA SAGRADA FAMÍLIA

Editorial:
VERNAL
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9809-228-8
EAN:
9788498092288
Nº páginas:
0
Colección:
FORA COL·LECCIO
Lengua:
CATALAN
Alto:
165 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
ARQUITECTURA
Sub-Sección:
Técnicas arquitec. e Interiorismo
Armand Puig i Tàrrech (la Selva del Camp, 1953) és prevere, doctor en Ciències Bíbliques i degà de la Facultat de Teologia de Catalunya. President electe de la Studiorum Novi Testamenti Societas i membre de l'Associació Bíblica de Catalunya, ha escrit nombrosos articles i llibres sobre temàtica bíblica, sobretot Jesús. Un perfil biogràfic (2004), traduït a set llengües, Els evangelis apòcrifs (I) (2008) i Jesus: An Uncommon Journey. Studies on the Historical Jesus (2010). També ha treballat sobre les versions bíbliques catalanes medievals i sobre les Homilies d'Organyà. Codirigeix el Corpus Biblicum Catalanicum. 

Otros libros en ARQUITECTURA

También te pueden interesar

Ayuda