ELS PLATS DE L ANEC GRAS

Autor: MORELL BITRIA, JOSEP MARIA

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

ELS PLATS DE L ANEC GRAS

ELS PLATS DE L ANEC GRAS

14,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
EL FIL D'ARIADNA
Publicación:
01/12/2014
Colección:
CATXIPANDA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre ?el que fa catorze? de Josep Maria Morell és un complet receptari de més d¿un centenar de plats que tenen l'ànec gras com a protagonista. Entrants freds i calents, segons plats... el repertori és extens i demostra la capacitat creativa del xef balaguerí. Els plats de l?ànec gras és, sens dubte, un dels més concrets i originals, fruit …

Aquest llibre ?el que fa catorze? de Josep Maria Morell és un complet receptari de més d¿un centenar de plats que tenen l'ànec gras com a protagonista. Entrants freds i calents, segons plats... el repertori és extens i demostra la capacitat creativa del xef balaguerí. Els plats de l?ànec gras és, sens dubte, un dels més concrets i originals, fruit d?una ingent labor investigadora, la imaginació al servei de la cuina i una capacitat didàctica inqüestionable.
Leer más

Más información del libro

ELS PLATS DE L ANEC GRAS

Editorial:
EL FIL D'ARIADNA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9975-550-2
EAN:
9788499755502
Nº páginas:
0
Colección:
CATXIPANDA
Lengua:
CATALAN
Alto:
26 mm
Ancho:
12 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Josep M. Morell i Bitrià (Alfarràs, 1944) ha estat cuiner i propietari del prestigiós restaurant Cal Morell durant gairebé 30 anys. Ha alternat la feina al capdavant del restaurant amb la difusió del saber gastronòmic a través de cursets, emissions radiofòniques i llibres divulgatius.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar