CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

INSTITUT CATALA DE LA CUINA

Autor: A.A.V.V

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LA MAGRANA
Publicación:
01/11/2016
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s?ha fet de la nostra gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina ?tant aficionats com professionals? l?inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S?hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que …

El Corpus del Patrimoni Culinari Català és el receptari més complet que mai s?ha fet de la nostra gastronomia i ofereix als amants de la bona cuina ?tant aficionats com professionals? l?inventari més exhaustiu, pràctic i entenedor dels plats tradicionals del nostre país. S?hi han recopilat 1.136 receptes numerades i ordenades alfabèticament, i per tipus de plat. Són receptes que formen part de la nostra identitat ?com l?escudella barrejada, el pollastre amb escamarlans, l?arròs a la cubana o les mandonguilles amb sípia i pèsols?, compilades en aquest llibre que pot ser considerat el recull més important i sistemàtic del patrimoni culinari català. La realització d?aquesta gran obra, fruit de més de vuit anys d?investigació i que ha comptat amb la participació d?experts de prest igi internacional, de cuiners de més de 400 restaurants i particulars de tot Catalunya, dóna finalment com a resultat aquest llibre.
Leer más

Más libros de A.A.V.V

Todos los libros de A.A.V.V

Más información del libro

CORPUS DEL PATRIMONI CULINARI CATALA

Editorial:
LA MAGRANA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-8264-815-6
EAN:
9788482648156
Nº páginas:
0
Colección:
PRACTIC I IL·LUSTRAT
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
La Fundació Institut Català de la Cuina i de la Cultura Gastronòmica (FICCG), integrada al Campus de l'Alimentació-UB, és una fundació privada sense ànim de lucre i l'única institució que agrupa federacions i gremis de l'àmbit de l'alimentació, organismes públics vinculats, així com professionals de la restauració, productors i distribuïdors i que té com a principal objectiu vetllar pel reconeixement de la cuina catalana, tant en l'àmbit social com en l'institucional, i potenciar-ne la dimensió internacional. Entre les principals activitats de la FICCG hi ha la recerca, la divulgació en diversos àmbits, com l'escolar. (font: http://www.cuinacatalana.eu/

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar