EL MENJAR DE LA FAMILIA
Autor: Adrià Ferran
Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas
EL MENJAR DE LA FAMILIA
30,00€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- RBA
- Publicación:
- 08/03/2012
- Colección:
- GASTRONOMÍA Y COCINA
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
MENGEU EL QUE ES MENJAVA A EL BULLI ENTRE DOS QUARTS DE SET I LES SET 31 menús compostos d?entrant, plat principal i postres, per a una família de 2 a 6 comensals, i també per a un professional que hagi d?alimentar una gran família de 20 a 75 col·laboradors. Ferran Adrià en revisa tots els aspectes, perfeccionats i estructurats …
Más libros de Adrià Ferran
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DIEZ HORAS CON FERRAN ADRIÁ
RUÍZ MANTILLA, JESÚS19,00€ IVA INCLUIDO
-
ÚLTIMOS EJEMPLARES
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
El libro rojo de la innovación (con introducción de Ferran Adrià)
PLANELLAS, MARCEL19,90€ IVA INCLUIDO
-
ÚLTIMOS EJEMPLARES
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA COMIDA DE LA FAMILIA (N. EDICIÓN)
ADRIÀ FERRAN19,95€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
EL MENJAR DE LA FAMILIA
- Editorial:
- RBA
- Fecha Publicación:
- 08/03/2012
- Formato:
- Normal tapa dura (libros)
- ISBN:
978-84-8264-537-7
- EAN:
9788482645377
- Nº páginas:
- 0
- Colección:
- GASTRONOMÍA Y COCINA
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 235 mm
- Ancho:
- 180 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocineros y Recetas
Adrià Ferran
Reconegut unànimement com el cuiner més influent de les últimes dècades, Ferran Adrià (l'Hospitalet de Llobregat, 1962) va començar a treballar el 1984 a elBulli, on aviat es va convertir en cap de cuina. a partir de 1987, la seva proposta culinària cada vegada més radical va ser transformant el paradigma de la cuina contemporània, una realitat que li ha valgut els màxims reconeixements a nivell internacional, tant a ell com a elBulli, del qual és copropietari juntament amb Juli Soler. La seva última revolució ha consistit a transformar el restaurant en una fundació que, a partir de 2014, es dedicarà a seguir eixamplant els límits de la cuina i de la creativitat.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
CON GUSTO
ADOLFO CAJAL MARZAL24,00€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS VEGETARIANAS CON FREIDORA DE AIRE
ANDERSON, MICHELLE11,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DULCE Y SIN AZUCAR
GARCIA-OREA, MARTA21,90€ IVA INCLUIDO