HOLA, COM ESTAS?

Autor: ARRAZOLA, AMAIA

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - Para los Más Pequeños

HOLA, COM ESTAS?

HOLA, COM ESTAS?

15,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
FLAMBOYANT
Publicación:
01/09/2021
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Hola, com estàs? és un llibre-joc amb pàgines dividides de cartó dur, amb el mateix format que lexitós llibre Animals fantàstics. Amb acolorides il·lustracions perquè els més petits comencin a identificar les emocions i a trobar paraules per a expressar-les. Amb Hola, com estàs? els més petits podran crear diferents personatges i desenvolupar la seva creativitat i imaginació. A través …

Hola, com estàs? és un llibre-joc amb pàgines dividides de cartó dur, amb el mateix format que lexitós llibre Animals fantàstics. Amb acolorides il·lustracions perquè els més petits comencin a identificar les emocions i a trobar paraules per a expressar-les. Amb Hola, com estàs? els més petits podran crear diferents personatges i desenvolupar la seva creativitat i imaginació. A través de les combinacions i les preguntes que planteja, buscaran la resposta a preguntes vinculades a les emocions, a la identitat i a les percepcions. Daquesta manera, aprendran a identificar i a expressar el que passa en el seu món interior i exterior.
Leer más

Más libros de ARRAZOLA, AMAIA

Todos los libros de ARRAZOLA, AMAIA

Más información del libro

HOLA, COM ESTAS?

Editorial:
FLAMBOYANT
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-18304-34-7
EAN:
9788418304347
Nº páginas:
20
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
Para los Más Pequeños
Amaia Arrazola treballa com a freelance i divideix la seva vida/treball en tres: il·lustració publicitària, editorial i murals de gran format. Ha publicat Petita & Gran, Audrey Hepburn, de lEditoral Alba (2015); Wabi Sabi, un mes en Japón, de Lunwerg Editors (2018) i El Meteorito, editat per Lunwerg Editors (2020), entre altres. Es el seu segon llibre dirigit a nens i nenes. El seu primer llibre-joc, Animals fantàstics, també va ser publicat a Flamboyant.

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar