SIMO

Autor: ARRAZOLA, AMAIA

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - A partir de 6 años

SIMO

SIMO

16,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
FLAMBOYANT
Publicación:
01/04/2022
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

TOTS ELS CAMALEONS ES TORNEN DEL MATEIX COLOR DÆALLÒ QUE TENEN ALVOLTANT. TOTS? NO, EL SIMÓ NO LÆENCERTA MAI I LA VERITAT ÉS QUE NO HOPORTA GENS BÉ. QUÈ POT FER PER SENTIR-SE MILLOR? Simó és unpersonatge entranyable meravellosament creat per Amaia Arrazola. Unahist.ria càlida i reconfortant per aplaudir la diferència i aprendreque tots som diferents per. igualment vàlids. Gràcies …

TOTS ELS CAMALEONS ES TORNEN DEL MATEIX COLOR DÆALLÒ QUE TENEN ALVOLTANT. TOTS? NO, EL SIMÓ NO LÆENCERTA MAI I LA VERITAT ÉS QUE NO HOPORTA GENS BÉ. QUÈ POT FER PER SENTIR-SE MILLOR? Simó és unpersonatge entranyable meravellosament creat per Amaia Arrazola. Unahist.ria càlida i reconfortant per aplaudir la diferència i aprendreque tots som diferents per. igualment vàlids. Gràcies a lesseves vibrants i cridaneres il·lustracions, plenes de color icontrast, els més petits gaudiran del primer àlbum il·lustrat de lareconeguda artista. Un àlbum ideal per treballarlÆautoconfiança, la tolerància, el respecte y la inclusió. Una oda alÆautenticitat i la diferència.
Leer más

Más libros de ARRAZOLA, AMAIA

Todos los libros de ARRAZOLA, AMAIA

Más información del libro

SIMO

Editorial:
FLAMBOYANT
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18304-67-5
EAN:
9788418304675
Nº páginas:
40
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
23 mm
Ancho:
26 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
A partir de 6 años
Amaia Arrazola treballa com a artista freelance i divideix la seva vida professional en tres: il·lustració publicitària, editorial i murals de gran format. Simó és el tercer llibre que publica amb Flamboyant. Els dos primers van ser llibres-jocs, Animals fantàstics i Hola, com estàs?. Simó és el seu primer àlbum il·lustrat.

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar