JOAN ARTIGUES I CARBONELL

JOAN ARTIGUES I CARBONELL

Autor: ARTIGUES I CARBONELL, JOAN

Sección: FOTOGRAFÍA - Fotógrafos y Albumes de Fotografía

JOAN ARTIGUES I CARBONELL

JOAN ARTIGUES I CARBONELL

19,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
09/12/2015
Colección:
Els nostres fotògrafs
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Un magnífic reportatge fotogràfic dels anys 20 del segle passat sobre le paisatges i llocs més emblemàtics de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i de pobles de la comarca del Garraf, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles, i la incorporació d'altres de les principals avingudes de la ciutat de Barcelona. Una obra que destaca per la professionalitat …

Un magnífic reportatge fotogràfic dels anys 20 del segle passat sobre le paisatges i llocs més emblemàtics de la ciutat de Vilanova i la Geltrú, i de pobles de la comarca del Garraf, Sitges, Cubelles, Sant Pere de Ribes, Canyelles, i la incorporació d'altres de les principals avingudes de la ciutat de Barcelona. Una obra que destaca per la professionalitat del seu autor,JOAN ARTIGUES I CARBONELL, i la seva qualitat artística, i que, fan d'aquest llibre una important obra gràfica. El llibre recull un total de 125 fotografies mai publicades fins ara.
Leer más

Más información del libro

JOAN ARTIGUES I CARBONELL

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-944708-2-0
EAN:
9788494470820
Nº páginas:
136
Colección:
Els nostres fotògrafs
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
240 mm
Sección:
FOTOGRAFÍA
Sub-Sección:
Fotógrafos y Albumes de Fotografía
JOAN ARTIGUES I CARBONELL ( Vilanova i la Geltrú 1894 - Barcelona 1953). De ben jove va treballar en dos dels estudis fotogràfics més prestigiosos de Barcelona, el Narcís Cuyàs i el de la Casa Baltà i Riba. Conrear diferents i molt variades modalitats de la fotografia, de la més avantguardista a la comercial i industrial. Destacà, però, per les seves magnífiques imatges de diferents paratges i pobles de Catalunya, i en especial els dels monestirs de Montserrat, Poblet i Santes Creus. L'any 1933 entra a treballar com a fotògraf a la Generalitat de Catalunya. I durant la guerra civil va tenir la missió de fotografiar els morts causats pels bombardeigs de la ciutat de Barcelona per poder dur a terme la seva identificació. Tota la seva obra fou dipositada pels seus hereus a l'Arxiu Nacional de Catalunya.

Otros libros en FOTOGRAFÍA

También te pueden interesar