PIRINEU INSOLIT,EL CATALAN

50 INDRETS ON PERDRE'S

Autor: AVILA GRANADOS,JESUS

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

PIRINEU INSOLIT,EL CATALAN

PIRINEU INSOLIT,EL CATALAN

21,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/09/2019
Colección:
AZIMUT TURISME
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquest llibre proposa una manera de descobrir la cadena muntanyenca que separa Espanya i França, en el seu doble vessant, amb una nova mirada i amb altres valors. Amb ell el viatger tindrà l'oportunitat d'admirar enclavaments relacionats amb mitologia, catarisme, templers, ombres del Mal, llegendes, aparicions marianes, muntanyes sagrades, santuaris rupestres, rutes històriques i espais naturals. Els llocs que presenta …

Aquest llibre proposa una manera de descobrir la cadena muntanyenca que separa Espanya i França, en el seu doble vessant, amb una nova mirada i amb altres valors. Amb ell el viatger tindrà l'oportunitat d'admirar enclavaments relacionats amb mitologia, catarisme, templers, ombres del Mal, llegendes, aparicions marianes, muntanyes sagrades, santuaris rupestres, rutes històriques i espais naturals. Els llocs que presenta són desconeguts per a les grans rutes turístiques i demanen ser descoberts per persones que estimin la cultura. En molts casos, es tracta d'enclavaments oblidats des d'èpoques passades que, tot i el temps transcorregut, segueixen desafiant l'amenaça constant dels elements i ens transmeten, amb la seva espectacular atmosfera, una sensació de pau, embruixament, màgia i reconeixement. "Editat amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más libros de AVILA GRANADOS,JESUS

 • PIRINEO INSOLITO,EL

  ÚLTIMOS EJEMPLARES

  Recogida en librería GRATIS

  Envío a domicilio KM. 0

  Envío a domicilio

  PIRINEO INSOLITO,EL

  21,95€ IVA INCLUIDO

 • MATARRAÑA INSÓLITO

  ÚLTIMOS EJEMPLARES

  Recogida en librería GRATIS

  Envío a domicilio KM. 0

  Envío a domicilio

  MATARRAÑA INSÓLITO

  22,00€ IVA INCLUIDO

 • SIMBOLOGIA SAGRADA

  NO DISPONIBLE

  SIMBOLOGIA SAGRADA

  19,95€ IVA INCLUIDO

 • MITOLOGIA TEMPLARIA

  NO DISPONIBLE

  MITOLOGIA TEMPLARIA

  19,95€ IVA INCLUIDO

 • CATALUNYA CATARA

  NO DISPONIBLE

  CATALUNYA CATARA

  19,50€ IVA INCLUIDO

 • SENDEROS CON ALMA

  NO DISPONIBLE

  SENDEROS CON ALMA

  5,95€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

PIRINEU INSOLIT,EL CATALAN

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-878-9
EAN:
9788490348789
Nº páginas:
216
Colección:
AZIMUT TURISME
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Jesús Ávila Granados (www.jesusavilagranados.es), nascut a Granada (1950) i resident a Catalunya. Interessat pels aspectes més esotèrics de la història, ha seguit l'empremta dels templers, els càtars, els druides celtes, els jueus de l'Edat Mitjana, a Terra Santa, Anatòlia, França, Itàlia, la península Ibèrica, etc. Llicenciat en Ciències de la Informació (Periodisme) per la UAB, col·labora a La Aventura de la Historia, Historia de Iberia Vieja , Fomento, Vida Apícola , Vía Libre, entre altres. Va ser condecorat en dues ocasions pel Consell d'Europa, amb el Premi Europa Humana, com a millor periodista del continent, també va rebre el Tutav, concedit pel Ministeri de Cultura de Turquia, com a periodista estranger que millor coneix el país turc, la Medalla al Mèrit Agrícola, pel Ministeri d'Agricultura de la República Francesa, entre altres. Com a escriptor, a més a més de grans enciclopèdies, és autor de 110 llibres, que són assajos en la seva majoria; entre d'altres: Enclaves mágicos de España, A través de la España oculta , Templers a les Terres de l'Ebre , Catalunya càtara , Mazmorras que han hecho historia, El libro negro de la historia de España , Simbología sagrada, La mitología templaria... I entre les novel·les històriques: La profecía del laurel , El último hereje, La sombra del cardenal , La confesión: el médico templario... És conferenciant de temes de l'antiguitat i de l'edat medieval, coordinador i director científic d'esdeveniments culturals relacionats amb l'esoterisme i dinamitzador de grans projectes de promoció cultural.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar