GR 11. CATALUNYA. SENDER DELS PIRINEUS

DEL CAP DE CREUS AL MASSÍS DE LA MALADETA

Autor: BARCELÓ CASAS, ALFONS

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

GR 11. CATALUNYA. SENDER DELS PIRINEUS

GR 11. CATALUNYA. SENDER DELS PIRINEUS

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
CASA DEL LECTOR
Publicación:
01/09/2012
Colección:
Senders GR
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

El GR 11 és el sender que ens permet traspassar de punta a punta la serralada dels Pirineus. Aproximadament la meitat d'aquest camí transita per terres de parla catalana: Catalunya, el principat d'Andorra i la Franja de Ponent. En total, uns 400 km. Per primera vegada podem gaudir d'una guia feta en clau catalana i, per tant, comencem a caminar …

El GR 11 és el sender que ens permet traspassar de punta a punta la serralada dels Pirineus. Aproximadament la meitat d'aquest camí transita per terres de parla catalana: Catalunya, el principat d'Andorra i la Franja de Ponent. En total, uns 400 km. Per primera vegada podem gaudir d'una guia feta en clau catalana i, per tant, comencem a caminar des de l'extrem del sender que tenim a Catalunya, al Cap de Creus, on els Pirineus emergeixen amb força de la Mediterrània i acabem l'aventura a Benás, al peu dels grans cims de més de 3.000 m. Vint-i-tres etapes que cada excursionista podrà adaptar fàcilment a les seves necessitats i gustos, allargant-les o escurçant-les. Una guia pensada per tal que sigui útil tant als qui com l'autor voldran fer el recorregut tot d'una tirada, com per aquells que en voldran seguir només algun tram concret. Es pot estimar només allò que es coneix. Aquesta guia us portarà per valls precioses, per camins frondosos, per carenes obertes al vent. Reposareu al costat de fonts abundoses o amb els peus a l'aigua gelada d'un llac o d'un rierol o a l'ombra d'una bona alzina. Recuperareu forces per la següent jornada mentre compartiu taula i conversa en algun refugi o passegeu pels carrerons de diverses poblacions… I quan ja sigueu a casa us adonareu que estimeu aquelles contrades i la seva gent molt més que abans de sortir-ne.
Leer más

Más libros de BARCELÓ CASAS, ALFONS

Más información del libro

GR 11. CATALUNYA. SENDER DELS PIRINEUS

Editorial:
CASA DEL LECTOR
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-15456-36-0
EAN:
9788415456360
Nº páginas:
0
Colección:
Senders GR
Lengua:
CATALAN
Alto:
210 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Alfons Barceló neix a Reus el 1956 i s'inicia en el món de l'excursionisme --i del coneixement del país-- de ben petit, amb els escoltes, trescant per les muntanyes més properes a Reus, amb el Montsant com a vertadera escola de natura. Al Servei de Colònies i Vacances de Reus aprofundeix en l'amor a la natura i aprèn a transmetre aquesta estimació als altres. Descobreix els Pirineus a l'adolescència i amb els anys s'han convertit en la serralada --a més del Montsant-- que l'atrau més. De més gran s'arriba algunes vegades fins als Alps, i puja al Montblanc i a diversos cims del massís del Monte Rosa. És soci des de ben jove de l'Associació Excursionista de Catalunya de Reus. Des d'Excursionistes d'Alforja, associació integrada a l'Ateneu Cultural Josep Taverna, d'Alforja, coordina l'organització d'excursions per les muntanyes properes i arreu del país. En les edicions de l'ACJT ha publicat la petita guia excursionista Introducció al massís de Montserrat.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar