LA CUINA DEL BOLET

Costumari gastroboletaire

Autor: BELDA ANTOLI, ANTONIO

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA CUINA DEL BOLET

LA CUINA DEL BOLET

24,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/04/2024
Colección:
(CAT).LA TECA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els camins dels bolets i els humans han estat units des del principi per diferents motius. Per una banda, els bolets tenen un paper ecològic fonamental en la natura. Per laltra, la vessant gastronòmica és la més estesa i rellevant. La seua percepció ha anat canviant al llarg de la història i dels pobles. El nostre és, sens dubte, un …

Els camins dels bolets i els humans han estat units des del principi per diferents motius. Per una banda, els bolets tenen un paper ecològic fonamental en la natura. Per laltra, la vessant gastronòmica és la més estesa i rellevant. La seua percepció ha anat canviant al llarg de la història i dels pobles. El nostre és, sens dubte, un poble boletaire. Shan mirat els bolets amb desconfiança per lexistència despècies tòxiques. És per això que, tret dunes poques varietats prou conegudes, no estaven massa arrelats en la nostra cuina eren fruit del dimoni. Tot i així, els cèsars romans ja es delectaven menjant-ne. Avui en dia, lús gastronòmic dels fongs sha estès duna manera exponencial i ha obert un nou ventall de textures, aromes i sabors. Aquest llibre ofereix una guia de trenta-tres espècies de bolets mengívoles al nostre abast, des de la seua adequada identificació, recol·lecció o cultiu, en alguns casos, fins a la seua conservació. En aquest volum es recullen receptes saludables, unes de tradicionals i altres de més innovadores, i fins i tot daltres cultures i de diferent grau de dificultat. De segur que obrirà noves finestres al paladar del públic.
Leer más

Más libros de BELDA ANTOLI, ANTONIO

Más información del libro

LA CUINA DEL BOLET

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-19606-68-6
EAN:
9788419606686
Nº páginas:
152
Colección:
(CAT).LA TECA
Lengua:
ESPAÑOL
Alto:
30 mm
Ancho:
21 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Antonio Belda Antolí és un biòleg alcoià (1981). Llicenciat en lespecialitat de Bio-logia Ambiental per la Universitat dAlacant (UA), és autor de la tesi doctoral Gestió sostenible de recursos cinegètics a un gradient de mosaics del paisatge a la comarca de la Marina Baixa (Alacant). És membre del Departament de Ciències de la Terra i Medi Ambient de la UA, on desenvolupa activitats docents i investigadores. A més, ha participat en nombrosos congressos sobre micologia, ecologia i biodiversitat. Les seues investigacions es veuen plasmades en nombrosos articles i llibres científics i divulgatius.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar