QUINA RELACIO HI HA ENTRE ELS MACARRONS AMB FORMATGE I BEETHOVEN?
LES MILLORS RECEPTES PER GAUDIR AMB LA MÚSICA DE TOTS ELS TEMPS
Autor: BIARNES, JAUME
Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL
QUINA RELACIO HI HA ENTRE ELS MACARRONS AMB FORMATGE I BEETHOVEN?
16,90€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- PLAZA JANES
- Publicación:
- 01/05/2018
- Colección:
- NARRATIVA CATALANA
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps. 30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides. Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven, el consomé i Verdi o les últimes creacions del Celler de Can Roca i la música d'Erik Satie? La història …
Un llibre de cuina que ens fa viatjar a través de la música de tots els temps.
30 receptes senzilles i saboroses que dialoguen amb les melodies més exquisides.
Quina relació hi ha entre els macarrons amb formatge i Beethoven, el consomé i Verdi o les últimes creacions del Celler de Can Roca i la música d'Erik Satie?
La història de la cuina i la de la música ha seguit camins paral·lels. En cada moment històric i en cada indret del món, compositors i cuiners han compartit una mateixa manera de veure el món i han desenvolupat les seves creacions amb un esperit comú.
En aquest llibre, Jaume Biarnés explora la relació entre la gastronomia i la música a partir de trenta receptes que estableixen un diàleg entre aquests dos mons. Algunes oblidades durant anys en vells llibres de cuina, d'altres, creacions dels xefs més actuals. Des dels primers receptaris de l'antiguitat fins a les més agosarades partitures dels nostres temps, l'autor ens convida a degustar i a escoltar d'una manera fàcil i deliciosa.
«Per als aficionats a la cuina, a la música, o per a persones simplement inquietes i curioses; espero que en aquest llibre trobeu no només saboroses receptes musicals que podreu cuinar a casa, sinó també una lectura interessant i amena.»
Ressenyes:«Jaume Biarnés té una manera de pensar #bulliniana# que ja ha aplicat en altres àmbits. M'atreveixo a dir, modestament, que El Bulli va ser la seva universitat.»Ferran Adrià
«Cuina i música s'entrellacen en aquest llibre per explicar l'essència d'un plat, les notes musicals que l'acompanyen o el context en què es crea. Un ordit que entreteixeix sabors i notes musicals.»Josep Carreras
Más información del libro
QUINA RELACIO HI HA ENTRE ELS MACARRONS AMB FORMATGE I BEETHOVEN?
- Editorial:
- PLAZA JANES
- Fecha Publicación:
- 01/05/2018
- Formato:
- Normal tapa dura (libros)
- ISBN:
978-84-16930-67-8
- EAN:
9788416930678
- Nº páginas:
- 160
- Colección:
- NARRATIVA CATALANA
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 27 mm
- Ancho:
- 20 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- COCINA GRAL
BIARNES, JAUME
Graduat en cuina a Barcelona, Jaume Biarnés va aprendre els rudiments de l'ofici fent paelles a la costa, carn a la brasa a la muntanya i «menús del dia» a la ciutat fins que va arribar a la pastisseria Escribà de Barcelona, on es va formar com a forner i reboster. Més endavant va esdevenir un membre de l'equip del restaurant El Bulli a Roses, on va passar cinc anys treballant a la cuina i al taller d'investigació de Barcelona. Com a cap de cuina de la Fundació Alícia s'ha dedicat a la investigació culinària, col·laborant amb els millors cuiners i científics del nostre país. Ha dirigit projectes de recerca tecnològica per a empreses i universitats d'arreu, ha liderat estratègies de promoció del patrimoni gastronòmic a Catalunya i ha estat assessor de la Comissió Europea en qüestions d'alimentació. Habitualment imparteix classes i seminaris sobre innovació en la cuina i recerca gastronòmica a diverses universitats nacionals i internacionals.
Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF JUNIOR. HOY COCINAN ELLOS
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA PARA MINICHEFS DE MASTERCHEF JUNIOR
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF. EL ARTE DE LA COCINA ESPAÑOLA
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SUPERFÁCIL FREIDORA DE AIRE AIRFRYER
CASTELLO, LELIA9,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES. VOL 2, LA
SEGNIT, NIKI23,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO