LA MILLOR CUINA DE MENORCA

LA MILLOR CUINA DE L'ILLA

Autor: Borràs Anglada, Josep

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
04/05/2021
Colección:
MILFULLS
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

De la caldera a loliago, de laguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida dolors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill …

De la caldera a loliago, de laguiat als frits, passant per les oranes, els cocs, els flaons i les formatjades i, per descomptat, la cèlebre maonesa Des de fa segles, la cuina de Menorca ha estat farcida dolors i sabors molt variats, fruit de la seva privilegiada situació enmig de la Mediterrània. El cuiner Josep Borràs i el seu fill Damià poeta, novel·lista, traductor i també gastrònom ens conviden a seure a la taula de qualsevol cuina de lilla per assaborir un centenar i mig de plats únics i inclassificables, que contribueixen a engrandir el valor daquesta inoblidable cuina tradicional.
Leer más

Más información del libro

LA MILLOR CUINA DE MENORCA

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17998-48-6
EAN:
9788417998486
Nº páginas:
0
Colección:
MILFULLS
Lengua:
CATALAN
Alto:
260 mm
Ancho:
160 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
Josep Borràs (Maó, 1931) va aprendre lofici de cuiner a lhotel Sevilla, de Ciutadella, sota el mestratge de la seva mare, i durant quaranta anys va ser el xef del restaurant Rocamar de Maó. Un cop jubilat, el 1995 ha continuat lligat al món de la gastronomia de la seva terra. Damià Borràs (Maó, 1957), autor del poemari Poemes amb adreça i de les novel·les El preu de marès i Qui la fa la paga, és traductor de clàssics com ara Goldoni, Vian o Genet, tasca que ha compaginat amb la divulgació del patrimoni culinari menorquí.

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar