LA VOLTA A CATALUNYA EN 50 FORMATGES ARTESANS

LA VOLTA A CATALUNYA EN 50 FORMATGES ARTESANS

Autor: CHUECA ABANCO, ANTONI

Sección: GASTRONOMÍA - Ingredientes-Cocina temática

LA VOLTA A CATALUNYA EN 50 FORMATGES ARTESANS

LA VOLTA A CATALUNYA EN 50 FORMATGES ARTESANS

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LAROUSSE
Publicación:
25/10/2018
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos - Gastrono
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Un altra manera de conèixer Catalunya, formatge a formatge, paisatge a paisatge. Els productes artesans són conseqüència de l'espai que els ha vist néixer, i els 50 formatges d'aquesta selecció ens mostren les històries personals que hi ha al darrere de cadascun d'ells i ens conviden a visitar els indrets que envolten les formatgeries.De la Costa Brava a l'Alta Ribagorça, …

Un altra manera de conèixer Catalunya, formatge a formatge, paisatge a paisatge.

Els productes artesans són conseqüència de l'espai que els ha vist néixer, i els 50 formatges d'aquesta selecció ens mostren les històries personals que hi ha al darrere de cadascun d'ells i ens conviden a visitar els indrets que envolten les formatgeries.

De la Costa Brava a l'Alta Ribagorça, del Maresme al Segrià, dels Pirineus a les Terres de l'Ebre, aquest llibre és un viatge ple de sabors, una veritable enciclopèdia dels formatges artesans de la nostra terra.

Leer más

Más información del libro

LA VOLTA A CATALUNYA EN 50 FORMATGES ARTESANS

Editorial:
LAROUSSE
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-17273-51-4
EAN:
9788417273514
Nº páginas:
240
Colección:
LAROUSSE - Libros Ilustrados/ Prácticos - Gastrono
Lengua:
CATALAN
Alto:
245 mm
Ancho:
175 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Ingredientes-Cocina temática
Toni Chueca (Terrassa, 1956) es un gran conocedor del mundo del queso artesanal en Cataluña, no solo porque ha vivido y conoce todo el proceso de producción artesanal del queso, gracias a Formatge Bauma, empresa dedicada a la producción de quesos con leche de cabra, sino también porque ha sido uno de los divulgadores del queso en todo el territorio. La calidad de los productos de Formatge Bauma ha sido reconocida con distintos premios. Ha impulsado la Mostra de Formatges de Borredà, en la comarca del Berguedà. Es autor de Volta a Catalunya en 50 formatges artesans (Larousse, 2018).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar