MIQUEL VILLÀ

LA PINTURA SENSE ATZAR

Autor: DOMÈNECH, IGNASI

Sección: ARTE - Moda

MIQUEL VILLÀ

MIQUEL VILLÀ

25,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
VIENA
Publicación:
19/05/2021
Colección:
ART I DISSENY
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Miquel Villà (Barcelona, 1901 - el Masnou, 1988) és una de les figures més representatives del fauvisme a casa nostra, fortament influït per Cézanne i Vlaminck. Estudià a Llotja i, essent encara molt jove, va viatjar per Europa i Amèrica. El 1922 s’instal·là a París i exposà al Saló dels Independents. Participà a les tertúlies de Montparnasse, on conegué Duchamp, …

Miquel Villà (Barcelona, 1901 - el Masnou, 1988) és una de les figures més representatives del fauvisme a casa nostra, fortament influït per Cézanne i Vlaminck. Estudià a Llotja i, essent encara molt jove, va viatjar per Europa i Amèrica. El 1922 s’instal·là a París i exposà al Saló dels Independents. Participà a les tertúlies de Montparnasse, on conegué Duchamp, Gargallo i Togores. Eivissa i la Pobla de Segur són alguns dels paisatges de la seva obra, que de tota manera sempre té com a punt de refe¬rència el Maresme dels seus orígens familiars.
Leer más

Más libros de DOMÈNECH, IGNASI

 • RAMON CASAS

  NO DISPONIBLE

  RAMON CASAS

  25,00€ IVA INCLUIDO

 • LA TECA

  NO DISPONIBLE

  LA TECA

  15,00€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

MIQUEL VILLÀ

Editorial:
VIENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-17998-92-9
EAN:
9788417998929
Nº páginas:
0
Colección:
ART I DISSENY
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
210 mm
Sección:
ARTE
Sub-Sección:
Moda
Ignasi Domènech (Barcelona, 1963), doctor en Història de l’Art, és cap de col·leccions dels Museus de Sitges. Va ser professor al Departament d’art de la UAB. Les seves àrees de treball són l’art català entre el Modernisme i les avantguar¬des, i les arts de l’objecte. En els darrers anys també ha treba¬llat en la història del mercat de l’art i del col·leccionisme. Carles Pongiluppi (Barcelona, 1954) és doctor en Belles Arts per la Facultat de Belles Arts de la UB. La seva tesi es va centrar en la vida i l’obra de Miquel Villà Bassols. Va treballar al Museu d’Art Modern de Barcelona i actualment és conservador-restaurador de les obres d’art del MNAC. Susanna Portell, historiadora de l’art especialitzada en pintura i escultura catalanes del segle XX, ha treballat en dife¬rents projectes expositius amb el gènere epistolar com a eix vertebrador. És coautora dels epistolaris Josep Francesc Ràfols-Sebastià Gasch (2002) i Les cartes de l’escultor Enric Casanovas (2015). Col·labora regularment a L’Avenç.

Otros libros en ARTE

También te pueden interesar