La terra i les cendres

Autor: Escribano, Francesc

Sección: C. SOCIALES - Periodismo

La terra i les cendres

La terra i les cendres

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
62
Publicación:
01/10/2023
Colección:
No Ficció
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

De Casaldàliga al Brasil d'avui. Un viatge molt personal al cor d'un país de pulsions extremes. La doble passió d'un periodista.El reconegut periodista Francesc Escribano va viatjar per primera vegada al Brasil el 1985, quan va conèixer Pere Casaldàliga. Va quedar tan impactat pel país i per les causes que defensava aquell capellà (la distribució de la riquesa, la justícia, …

De Casaldàliga al Brasil d'avui. Un viatge molt personal al cor d'un país de pulsions extremes. La doble passió d'un periodista.

El reconegut periodista Francesc Escribano va viatjar per primera vegada al Brasil el 1985, quan va conèixer Pere Casaldàliga. Va quedar tan impactat pel país i per les causes que defensava aquell capellà (la distribució de la riquesa, la justícia, el dret a la terra), que es va convertir en un referent. Ara, després de la seva mort i coincidint amb les eleccions, Escribano hi ha tornat per copsar el pols a la societat brasilera actual i fer balanç del pòsit que hi ha deixat Casaldàliga. El resultat és un llibre apassionant, amb un vessant íntim i un altre social, que retrata un país complex, on conviuen la pobresa i la riquesa més extremes, la injustícia més terrible i la solidaritat, la dreta populista i lesquerra idealista, la natura més exuberant i els lobbies depredadors.

Leer más

Más libros de Escribano, Francesc

Todos los libros de Escribano, Francesc

Más información del libro

La terra i les cendres

Editorial:
62
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-297-8145-8
EAN:
9788429781458
Nº páginas:
208
Colección:
No Ficció
Lengua:
CATALAN
Alto:
23 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
C. SOCIALES
Sub-Sección:
Periodismo
Francesc Escribano (Vilanova i la Geltrú, Barcelona, 1958) és periodista. Va ser membre de lequip inicial del programa 30 minuts de TV3 entre el 1984 i el 1992 i director de TV3 entre el 2004 i el 2008. Actualment és director de la productora audiovisual Minoria Absoluta. Al llarg de la seva carrera ha rebut dos premis Ondas i el Premi Nacional de Periodisme de la Generalitat de Catalunya. Ha estat professor associat de Comunicació Audiovisual a la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha publicat Descalç sobre la terra vermella (Edicions 62, 1999. Premi Gaziel), Compte enrere (Edicions 62, 2001), Els ulls dels pobres (Edicions 62, 2005) i Desenterrant el silenci. Antoni Benaiges, el mestre que va prometre el mar (2013).

Otros libros en C. SOCIALES

También te pueden interesar