ESTAVA PREPARAT PER A TOT MENYS PER A TU

Autor: ESPINOSA, ALBERT

Sección: PSICOLOGÍA - Crecimiento personal - Autoayuda

ESTAVA PREPARAT PER A TOT MENYS PER A TU

ESTAVA PREPARAT PER A TOT MENYS PER A TU

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
GRIJALBO
Publicación:
01/10/2021
Colección:
SIN COLECCION
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

En aquesta vida, el que és important no ho ensenyen, però un cop ho has après, ja no ho oblides. Sempre he cregut que les paraules són importants per sanar-te. En aquest llibre he mirat de dipositar tota la meva experiència i allò que he après de les moltes persones que han decidit transmetre'm la seva saviesa: els secrets i …

En aquesta vida, el que és important no ho ensenyen, però un cop ho has après, ja no ho oblides.

Sempre he cregut que les paraules són importants per sanar-te. En aquest llibre he mirat de dipositar tota la meva experiència i allò que he après de les moltes persones que han decidit transmetre'm la seva saviesa: els secrets i l'energia que desprenen els grocs amb qui he coincidit a la vida.

M'agradaria que aquest llibre fos una farmaciola de bufades energètiques per molts tipus de mals i, sobretot, per a l'ànima. L'he escrit amb l'esperança que alguna d'aquestes bufades us activi la il·lusió, us allunyi del problema que ara teniu i us torni al camí de l'alegria si us trobeu en un moment vital difícil. També tinc clar que vull que aquest llibre sigui il·lustrat, que tingui uns dibuixos ben bonics que us facin anar d'una bufada a l'altra.

Bufeu i gaudiu.

Albert Espinosa

Leer más

Más libros de ESPINOSA, ALBERT

Todos los libros de ESPINOSA, ALBERT

Más información del libro

ESTAVA PREPARAT PER A TOT MENYS PER A TU

Editorial:
GRIJALBO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18033-61-2
EAN:
9788418033612
Nº páginas:
272
Colección:
SIN COLECCION
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
Crecimiento personal - Autoayuda

Albert Espinosa (Barcelona, 1973). Actor, director, guionista i enginyer industrial. És creador de les pel·lícules Planta 4.ª, Va a ser que nadie es perfecto, La teva vida en 65', No em demanis que et faci un petó perquè te'l faré i Live is Life. És també creador i guionista de la sèrie Polseres vermelles, basada en el seu llibre El món groc i en la seva lluita contra el càncer i de Los espabilados, basada en El que et diré quan et torni a veure.

El total de la seva obra literària s'ha publicat en més de 40 països, amb més de 2.500.000 exemplars venuts arreu del món.

www.albertespinosa.com

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar