PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY

PER A PARES I MARES AMB SENY

Autor: ESTIVILL,EDUARD/PIN,GONZALO

Sección: TIEMPO LIBRE - TIEMPO LIBRE GRAL

PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY

PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY

12,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
DEBOLSILLO
Publicación:
10/01/2013
Colección:
BEST SELLER
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Pediatria amb seny, que reuneix tres llibres en un (guia mèdica + guia educativa + fitxes i resum), us ajudarà a ser més bons pares o cuidadors i, sobretot, a tenir uns fills sans, física i mentalment. Tot això amb una bona sodi de seny. Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos …

Pediatria amb seny, que reuneix tres llibres en un (guia mèdica + guia educativa + fitxes i resum), us ajudarà a ser més bons pares o cuidadors i, sobretot, a tenir uns fills sans, física i mentalment. Tot això amb una bona sodi de seny.

Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s#aprenen a cap escola. Aquest és un llibre diferent i innovador. Aquestes pàgines són les vostres companyes de viatge.

Pediatria amb seny és una obra rigorosa, senzilla, directa i sobretot molt amena. Exposa cada etapa del creixement dels nens, l#alimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut. Per mitjà de la consulta de les fitxes que descriuen les malalties més freqüents, aprendreu quan cal visitar el pediatre.

Aquest llibre també ajuda en temes fonamentals, com els aspectes emocionals de l#educació dels fills. Parla de l#autoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, l#educació sexual, els jocs, les noves tecnologies, l#ecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars.

Ressenya:«Un viatge en tots els sentits del creixement del nen, físic i emocional, i un extens catàleg de fitxes mèdiques.»El País

Leer más

Más libros de ESTIVILL,EDUARD/PIN,GONZALO

Más información del libro

PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY

Editorial:
DEBOLSILLO
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa dura
ISBN:
978-84-9989-975-6
EAN:
9788499899756
Nº páginas:
0
Colección:
BEST SELLER
Lengua:
CATALAN
Alto:
215 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
TIEMPO LIBRE
Sub-Sección:
TIEMPO LIBRE GRAL
Eduard Estivill, natural de Barcelona, és especialista en neurofisiologia clínica i pediatria. Des del 1989 dirigeix la Clínica del Son Estivill de l'USP Institut Universitari Dexeus de Barcelona, i és coordinador de la Unitat d'Alteracions del Son de l'Hospital General de Catalunya. La seva tasca es reflecteix en més de dues-centes publicacions mèdiques nacionals i internacionals i en més d'una vintena de llibres de divulgació sobre medicina del son i bons hàbits, entre els quals destaquen Mètode Estivill. Guia ràpida per ensenyar els nens a dormir, Receptes per dormir bé, A dormir!, o Pediatria amb seny per a pares i mares amb seny, escrit conjuntament amb el Dr. Gonzalo Pin. S'han venut més de tres milions d'exemplars dels seus llibres arreu del món. Per a més informació visiteu la web: doctorestivill.com Gonzalo Pin, natural de València, va iniciar la seva carrera professional en unitats de neonatologia i més endavant va coordinar els Serveis de Pediatria de l'Hospital de la Creu Roja (1987-1989), l'Hospital Sant Joan de Déu (1989 a 1992) i l'Hospital Quirón (1992-1996) de la ciutat de València. Va completar els estudis mèdics amb un màster en Teràpia de Modificació de Conducta i Medicina del Son. Des del 1997 dirigeix la Unitat Valenciana del Son. Ha publicat més de cinquanta articles relacionats amb la pediatria i els trastorns del son en nens i és membre actiu de diverses societats científiques relacionades amb la pediatria i el son. És autor dels llibres Durmiendo como un niño y Cuando no quieren dormir.

Otros libros en TIEMPO LIBRE

También te pueden interesar