Diari d'Anne Frank (edició escolar)

Entendre la filosofia amb acudits

Autor: FRANK, ANNE

Sección: NARRATIVA - Novela General

Diari d'Anne Frank (edició escolar)

Diari d'Anne Frank (edició escolar)

10,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
DEBUTXACA
Publicación:
29/12/2020
Colección:
NARRATIVA
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Edició escolar, amb material didàctic, d'aquest testimoni únic sobre l'horror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiències viscudes per una nena jueva reclosa amb la seva família per fugir del Holocaust Després de la invasió d'Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda …

Edició escolar, amb material didàctic, d'aquest testimoni únic sobre l'horror i la barbàrie nazi, i sobretot sobre els sentiments i les experiències viscudes per una nena jueva reclosa amb la seva família per fugir del Holocaust

Després de la invasió d'Holanda, els Frank, comerciants jueus alemanys emigrats a Amsterdam el 1933, es van amagar de la Gestapo en una mansarda connectada a l'edifici on el pare de l'Anne tenia les seves oficines. Eren vuit persones i van romandre-hi recloses des del juny de 1942 fins a l'agost de 1944.

En aquell lloc i en les més precàries condicions, l'Anne, una nena de tretze anys, va escriure el seu esgarrifós Diari: un testimoni únic en el seu gènere sobre l'horror i la barbàrie nazis, i sobre els sentiments i les experiències que van viure ella mateixa i els seus acompanyants.

L'Anne va morir al camp de Bergen-Belsen al març de 1945. El seu Diari no morirà mai.

John F. Kennedy va dir...«D'entre tots els qui, al llarg de la història, han parlat en nom de la dignitat humana en temps de sofriment i mort, no hi ha cap veu amb més pes que la de l'Anne Frank.»

Leer más

Más libros de FRANK, ANNE

Todos los libros de FRANK, ANNE

Más información del libro

Diari d'Anne Frank (edició escolar)

Editorial:
DEBUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-18132-61-2
EAN:
9788418132612
Nº páginas:
448
Colección:
NARRATIVA
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
127 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela General

Annelies Marie Anne Frank, más conocida como Anne Frank (Frankfurt, 12 de junio de 1929 - Bergen-Belsen, 12 de marzo de 1945) fue una niña judía nacida en Alemania, célebre por su diario, escrito mientras se encontraba oculta en un desván junto a su familia para evadir la persecución de los nazis durante la Segunda Guerra Mundial. Los Frank fueron capturados y llevados a distintos campos de concentración alemanes, donde murieron todos salvo su padre, Otto. Anne fue enviada al campo de concentración de Auschwitz el 2 de septiembre de 1944 y trasladada posteriormente al campo de Bergen-Belsen. Allí falleció de fiebre tifoidea el 12 de marzo de 1945, días antes de que Holanda fuera liberada.

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar