FER DE MESTRE QUAN SEMBLA QUE NINGÚ NO SAP PER A QUÈ SERVEIXES

Autor: FUNES ARTIAGA, JAUME

Sección: PEDAGOGÍA - PEDAGOGÍA GRAL

FER DE MESTRE QUAN SEMBLA QUE NINGÚ NO SAP PER A QUÈ SERVEIXES

FER DE MESTRE QUAN SEMBLA QUE NINGÚ NO SAP PER A QUÈ SERVEIXES

19,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MARCIAL PONS
Publicación:
01/10/2019
Colección:
EDUCACIÓ I FAMÍLIA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

"Ser mestre, ser professora, és exercir una professió que obliga a escoltar, a observar la realitat en què viuen els alumnes. És una professió que conserva intactes les raons de ser, la voluntat d'humanitzar infants i adolescents, però que està obligada a renovar les formes d'exercir-la." Què vol dir fer de mestre? No tothom val. Més enllà de les competències …

"Ser mestre, ser professora, és exercir una professió que obliga a escoltar, a observar la realitat en què viuen els alumnes. És una professió que conserva intactes les raons de ser, la voluntat d'humanitzar infants i adolescents, però que està obligada a renovar les formes d'exercir-la." Què vol dir fer de mestre? No tothom val. Més enllà de les competències curriculars, cal ser creatiu, acceptar que l'alumnat et posi en crisi, no enyorar el passat, voler sempre saber més, tenir empatia, aspirar a una societat més justa. Aquest és un llibre escrit per ordenar el contingut dels somnis joves, de qui comença a fer de mestre, i per revifar la passió de qui fa anys que s'hi dedica; també per a les famílies que els confien les seves criatures. Jaume Funes reflexiona sobre l'essència d'un ofici que ens ajuda a construir-nos com a persones. Les respostes s'han de buscar en aquella pàgina que s'ha perdut en molts manuals pedagògics; la que connecta l'aprenentatge amb la vida de cada infant.
Leer más

Más libros de FUNES ARTIAGA, JAUME

Más información del libro

FER DE MESTRE QUAN SEMBLA QUE NINGÚ NO SAP PER A QUÈ SERVEIXES

Editorial:
MARCIAL PONS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9766-674-9
EAN:
9788497666749
Nº páginas:
184
Colección:
EDUCACIÓ I FAMÍLIA
Lengua:
CATALAN
Alto:
215 mm
Ancho:
140 mm
Sección:
PEDAGOGÍA
Sub-Sección:
PEDAGOGÍA GRAL
Jaume Funes (Calatayud, 1947). Psicòleg, educador i periodista. Ha dedicat bona part de la seva vida professional als adolescents i a les seves dificultats socials: absentisme escolar, addiccions, transició al món laboral, justícia juvenil. Entre el 2004 i el 2007 va ser Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Drets dels Infants. Les seves inquietuds i la seva experiència en el món dels joves es reflecteixen en diverses publicacions que reflexionen sobre la responsabilitat educativa dels adults, i en el blog .

Otros libros en PEDAGOGÍA

También te pueden interesar