AQUI NO ES LLENÇA RES!

Receptes per estalviar, reconvertir i aprofitar

Autor: GISPERT VILA, NURIA

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Sana, Nutrición y Dietas

AQUI NO ES LLENÇA RES!

AQUI NO ES LLENÇA RES!

21,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/02/2024
Colección:
Sensacions
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO   UN LLIBRE PER APRENDRE A RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA CUINATS, MÉS ENLLÀ DE LES TÍPIQUES CROQUETES, I TAMBÉ PER ESTALVIAR I DONAR NOVA VIDA A PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA.   Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes …

FOTOGRAFIES DE MARIA Á. TORRES I ALBERTO POLO   UN LLIBRE PER APRENDRE A RECONVERTIR LES RESTES DE PRODUCTES JA CUINATS, MÉS ENLLÀ DE LES TÍPIQUES CROQUETES, I TAMBÉ PER ESTALVIAR I DONAR NOVA VIDA A PRODUCTES DE PROXIMITAT I TEMPORADA.   Es calcula que un terç dels aliments produïts anualment al món es llencen. A Catalunya es generen unes 262.000 tones de malbaratament cada any és a dir, uns 35 quilos de menjar per persona. Sabem, també, que el malbaratament d'aliments genera el 10% de les emissions de gasos d'efecte hivernacle. S'ha de fer quelcom per intentar que això no passi, per ajudar el planeta i les nostres butxaques. Però, com? Doncs, estalviant, reconvertint i aprofitant el menjar. Núria Gispert, autora de _Cuina en menys de tres hores per a tota la setmana_ i _Carmanyoles_, ens proposa MÉS DE 70 RECEPTES per treure profit a tot el que comprem. Amb aquest llibre aprendrem a reconvertir les sobres d'aliments que ja hem cuinat i a estalviar, alhora que som MÉS SOSTENIBLES i ecològics, i que aprofitem PRODUCTES DE PROXIMITAT I DE TEMPORADA per convertirlos en un fons bàsic de rebost. * Estructurat per estacions de l'any, per treure el màxim profit al producte de temporada.
Leer más

Más libros de GISPERT VILA, NURIA

Más información del libro

AQUI NO ES LLENÇA RES!

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-337-4
EAN:
9788413563374
Nº páginas:
176
Colección:
Sensacions
Lengua:
CATALAN
Alto:
24 mm
Ancho:
17 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Sana, Nutrición y Dietas
NÚRIA GISPERT (1957) és periodista. Va començar treballant en diversos diaris i revistes. Més endavant, va saltar a la ràdio i, a finals de la dècada de 1980, va iniciar la carrera a la televisió (TVE) per presentar programes com _La tarde_ o _Buscados con cargo_. Des d'aleshores ha desenvolupat la seva carrera professional en aquest mitjà i ha exercit diverses tasques en cadenes com Canal Sur o TV3. La Núria no és cuinera, però les seves àvies sí que ho eren. D'elles n'ha heretat l'amor per la bona taula i moltes de les receptes que hi ha en aquest llibre. L'afició i l'obligació de combinar professió amb família l'han portat a estudiar i planificar la millor manera de menjar bé, sa i variat. És autora de _Cuina en menys de tres hores per a tota la setmana_ (Cossetània, 2019) i _Carmanyoles_ (Cossetània, 2020).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar