Em faig gran

Autor: Greener, Rachel

Sección: SER PADRES - Sexualidad Infantil

Em faig gran

Em faig gran

15,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
BINDI BOOKS
Publicación:
01/06/2023
Colección:
Llibres de Coneixements
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

IL·LUSTRACIONS DE CLARE OWEN UNA GUIA INCLUSIVA SOBRE LA PUBERTAT I ELS CANVIS EN EL TEU COS Fa temps vas ser una criatura ben petita ara ets un nen o una nena, i per molt extraordinari que et sembli, qualsevol persona adulta que veus va ser un infant com tu! Estàs creixent, el teu cos experimenta canvis i d'aquí a …

IL·LUSTRACIONS DE CLARE OWEN UNA GUIA INCLUSIVA SOBRE LA PUBERTAT I ELS CANVIS EN EL TEU COS Fa temps vas ser una criatura ben petita ara ets un nen o una nena, i per molt extraordinari que et sembli, qualsevol persona adulta que veus va ser un infant com tu! Estàs creixent, el teu cos experimenta canvis i d'aquí a poc arribaràs a la pubertat. Fer-se gran és extraordinari i com més coses en sàpigues, millor! Una guia honesta i inclusiva que esdevindrà una bona eina per parlar, grans i petits, dels canvis en la pubertat. * Llibre il·lustrat per la prestigiosa il·lustradora Clare Owen que combina molt bé la rigurositat dels continguts amb una estètica fresca i amable.
Leer más

Más información del libro

Em faig gran

Editorial:
BINDI BOOKS
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-18288-54-8
EAN:
9788418288548
Nº páginas:
32
Colección:
Llibres de Coneixements
Lengua:
CATALAN
Alto:
28 mm
Ancho:
24 mm
Sección:
SER PADRES
Sub-Sección:
Sexualidad Infantil
Escriptora i editora de la premiada i reconeguda editorial anglesa _Nosy Crow_. Com autora s'ha especialitzat en llibres infantils de coneixements sobre gran diversitat de temes, des de l'antic Egipte, passant per llibres d'ecologia a llibres sobre diversitat familiar. Ha escrit i concebut _Em faig gran_ perquè creu que qualsevol infant té el dret de veure's reflectit en un llibre sobre la pubertat.

Otros libros en SER PADRES

También te pueden interesar