COSTA BRAVA

BAIX EMPORDÀ. 20 EXCURSIONS A PEU

Autor: GREGORI, F: XAVIER

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

COSTA BRAVA

COSTA BRAVA

18,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/07/2014
Colección:
TOP CATALUNYA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La denominació Costa Brava inclou el litoral de tres comarques gironines, encara que els 20 itineraris que ara teniu a les mans, molts dels quals vora la mar, no van més enllà de l'àmbit del Baix Empordà. El seu paisatge, tant interior com costaner, conserva el testimoni de tots aquells habitants que, des d'abans dels ibers, i al llarg de …

La denominació Costa Brava inclou el litoral de tres comarques gironines, encara que els 20 itineraris que ara teniu a les mans, molts dels quals vora la mar, no van més enllà de l'àmbit del Baix Empordà. El seu paisatge, tant interior com costaner, conserva el testimoni de tots aquells habitants que, des d'abans dels ibers, i al llarg de la història, han deixat una empremta significativa en els nombrosos jaciments arqueològics i en les construccions civils, militars i religioses. Els recorreguts triats segueixen, en gran mesura, els senders senyalitzats de GR, PR i SL; quan això no sigui així, la descripció detallada que proporciona la guia us traurà de dubtes.
Leer más

Más libros de GREGORI, F: XAVIER

Más información del libro

COSTA BRAVA

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-9034-153-7
EAN:
9788490341537
Nº páginas:
192
Colección:
TOP CATALUNYA
Lengua:
CATALAN
Alto:
17 mm
Ancho:
12 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Neix a Barcelona i actualment viu a Palamós. Aquesta situació li ha permès, d'un temps ençà, sovintejar les caminades pel territori més costaner del Baix Empordà, i també d'enlairar-se fins a les cotes més representatives d'aquesta comarca, que ha arribat a conèixer d'una manera aprofundida. Com a caminador tenaç, ha trescat de forma sistemàtica els Pirineus des d'ambdós vessants, i podem dir que coneix la serralada i totes les seves valls, tant a l'estiu, com a l'hivern en esquís i raquetes. Més enllà d'aquest territori veí, ha fet sortides a altres muntanyes com ara els Andes xilens, l'Hindu Kush, Groenlàndia, Gran Atles, Eslovènia, Bulgària, Còrsega i tots els Alps, on ha assolit considerables fites. Dissenyador gràfic i fotògraf, és autor de nombroses i documentades guies dedicades al coneixement del territori català, que abracen des dels cims més alts dels Pirineus fins als recorreguts més recòndits de la Costa Brava. Acuradament escrites, n'hi ha que són de temàtica hivernal, així com també ha publicat un bon grapat d'articles en revistes especialitzades.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar