CATALANAMENT

Viure en català al segle XXI

Autor: LA INCORRECTA

Sección: TIEMPO LIBRE - Humor y Anécdotas

CATALANAMENT

CATALANAMENT

18,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
MONTENA
Publicación:
07/04/2022
Colección:
Montena
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

La incorrecta: la revolució del català. Catalanament és un homenatge al català del segle XXI; una obra per divertir-te mentre recuperes paraules «d'abantes», descobreixes maneres de dir 'titola' o 'parrús' i aprens anglicismes per a boomers. Estima amb els apel·latius amorosos més adorables de la nostra llengua i odia fent servir els renecs més nostrats. Sorprèn-te amb l'etimologia d'algunes dites …

La incorrecta: la revolució del català.

Catalanament és un homenatge al català del segle XXI; una obra per divertir-te mentre recuperes paraules «d'abantes», descobreixes maneres de dir 'titola' o 'parrús' i aprens anglicismes per a boomers.

Estima amb els apel·latius amorosos més adorables de la nostra llengua i odia fent servir els renecs més nostrats. Sorprèn-te amb l'etimologia d'algunes dites populars, intenta pronunciar embarbussaments impossibles i descobreix paraules úniques i intraduïbles. Repassa les confusions més freqüents del català i posa't a prova amb els passatemps més gamberros. Preparat per viure en català sense demanar permís ni perdó?

Obre el llibre per qualsevol pàgina i fes match amb el català.

Leer más

Más libros de LA INCORRECTA

Más información del libro

CATALANAMENT

Editorial:
MONTENA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-18798-50-4
EAN:
9788418798504
Nº páginas:
0
Colección:
Montena
Lengua:
CATALAN
Alto:
0 mm
Ancho:
0 mm
Sección:
TIEMPO LIBRE
Sub-Sección:
Humor y Anécdotas

La incorrecta és una empresa jove nascuda l#any 2016 dedicada a l#assessorament lingüístic i comunicatiu, i a la correcció ortotipogràfica i estilística. Ofereixen serveis de realització, d'edició de textos, i també de traducció, amb un estil fresc i dinàmic. Ajuden a millorar la qualitat de textos així com a maquetar o editar projectes editorials. El detallisme i la seriositat són els punts forts de La incorrecta a l#hora de corregir, editar o traduir qualsevol encàrrec.

Otros libros en TIEMPO LIBRE

También te pueden interesar