101 Arbusts, lianes i altres enfiladisses de Catalunya

QUE CAL CONÈIXER

Autor: Llobet François, Toni

Sección: NATURALEZA - Plantas, Árboles y Arbustos

101 Arbusts, lianes i altres enfiladisses de Catalunya

101 Arbusts, lianes i altres enfiladisses de Catalunya

5,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
10/03/2021
Colección:
MINIGUIA DE CAMP
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

IL·LUSTRACIONS DE TONI LLOBET LA MINIGUIA PLEGABLE MÉS COMPLETA I IL·LUSTRATIVA SOBRE ELS ARBUSTS I LIANES QUE ES PODEN TROBAR A CATALUNYA. Els arbusts són part essencial del nostre paisatge natural. Dominen especialment a les zones àrides i a les més fredes, així com en ambients de transició després de pertorbacions naturals o alteracions d'origen humà (allaus, inundacions, incendis, tales...) …

IL·LUSTRACIONS DE TONI LLOBET LA MINIGUIA PLEGABLE MÉS COMPLETA I IL·LUSTRATIVA SOBRE ELS ARBUSTS I LIANES QUE ES PODEN TROBAR A CATALUNYA. Els arbusts són part essencial del nostre paisatge natural. Dominen especialment a les zones àrides i a les més fredes, així com en ambients de transició després de pertorbacions naturals o alteracions d'origen humà (allaus, inundacions, incendis, tales...) en ecosistemes boscans. Juntament amb les plantes enfiladisses ?les que, mancades de tija rígida, grimpen sobre altres vegetals o elements?, també són una part característica dels boscos, donant-los estructura i complexitat. A més de paisatge, arbustos i enfiladisses són font inesgotable de recursos per a la fauna i per als humans. La guia mostra la majoria de les espècies autòctones que us trobareu al llarg i ample del país. * Amb una gran quantitat d'il·lustracions a tot color. * Cada espècie s'acompanya d'informació precisa i senzilla per facilitar-ne el reconeixement al camp.
Leer más

Más libros de Llobet François, Toni

Todos los libros de Llobet François, Toni

Más información del libro

101 Arbusts, lianes i altres enfiladisses de Catalunya

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Cambiar formato
ISBN:
978-84-13-56039-7
EAN:
9788413560397
Nº páginas:
0
Colección:
MINIGUIA DE CAMP
Lengua:
CATALAN
Alto:
200 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
NATURALEZA
Sub-Sección:
Plantas, Árboles y Arbustos
TONI LLOBET FRANÇOIS (Barcelona, 1975). Artista i naturalista, és autor de materials de divulgació i educació ambiental en múltiples formats. Creador de les guies de fauna i flora dels espais naturals de Catalunya.

Otros libros en NATURALEZA

También te pueden interesar