MARESME

17 EXCURSIONS A PEU

Autor: LÓPEZ MARTÍN, RAFA

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

MARESME

MARESME

12,30€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/10/2013
Colección:
AZIMUT COMARCAL, SÈRIE A PEU
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Una de les millors maneres de conèixer el Maresme és a peu. Aquesta guia, amb els seus recorreguts dissenyats per fer servir el transport públic, us intentaran mostrar aquest territori. Tot trepitjant sauló, entre pinedes, alzinars o suredes caminarem per les muntanyes i les planes litorals. Pujarem a cims i castells, gaudirem de rieres, fonts i estanys, conreus de cirerers, …

Una de les millors maneres de conèixer el Maresme és a peu. Aquesta guia, amb els seus recorreguts dissenyats per fer servir el transport públic, us intentaran mostrar aquest territori. Tot trepitjant sauló, entre pinedes, alzinars o suredes caminarem per les muntanyes i les planes litorals. Pujarem a cims i castells, gaudirem de rieres, fonts i estanys, conreus de cirerers, vinyes i flors... Sense oblidar les vistes del Mediterrani i el gran patrimoni arquitectònic d'aquesta comarca.
Leer más

Más libros de LÓPEZ MARTÍN, RAFA

Más información del libro

MARESME

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-131-5
EAN:
9788490341315
Nº páginas:
0
Colección:
AZIMUT COMARCAL, SÈRIE A PEU
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Va néixer a Barcelona al 1973, però sempre ha residit a l'Hospitalet de Llobregat. Els seus estudis en biologia el van fer despertar l'interès pels itineraris naturalistes. De mica en mica les seves passes el van conduir, primer per les muntanyes litorals i després per les prelitorals, tot traçant recorreguts aprofitant la xarxa de transport públic. La muntanya s'ha convertit en la seva filosofia de vida, ja sigui caminant, corrent o en la vessant divulgadora del territori. Ha publicat Barcelonès. 17 excursions a peu i 20 excursions pel voltant de Barcelona. Col·labora amb Descobrir Catalunya i Vèrtex. Ha aportat dades cartogràfiques i senyalitzat itineraris en els mapes de Garraf, Ordal i Marina. Compagina la docència a una escola de Barcelona amb informació naturalista i rutes de muntanya que podeu veure en el seu blog: http://senderismeentransportpublic.blogspot.com.es/.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar