LA FORÇA DE L OPTIMISME

Autor: LUIS ROJAS MARCOS

Sección: PSICOLOGÍA - PSICOLOGÍA GRAL

LA FORÇA DE L OPTIMISME

LA FORÇA DE L OPTIMISME

8,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/06/2011
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'optimisme és una força molt potent, capaç d'influir de manera positiva en tots els àmbits de la nostra vida. Per això, aprendre a sentir i pensar en positiu és una inversió summament profitosa, que multiplica les possibilitats de viure sans i feliços. En aquest llibre, el psiquiatre Luis Rojas ens detalla quins són els ingredients que diferencien una predisposició optimista …

L'optimisme és una força molt potent, capaç d'influir de manera positiva en tots els àmbits de la nostra vida. Per això, aprendre a sentir i pensar en positiu és una inversió summament profitosa, que multiplica les possibilitats de viure sans i feliços. En aquest llibre, el psiquiatre Luis Rojas ens detalla quins són els ingredients que diferencien una predisposició optimista d'una de pessimista, explora les forces que conformen el nostre temperament, identifica els verins més nocius per a l'optimisme i descriu estratègies de provada eficàcia per fomentar una actitud positiva davant la vida.
Leer más

Más libros de LUIS ROJAS MARCOS

Todos los libros de LUIS ROJAS MARCOS

Más información del libro

LA FORÇA DE L OPTIMISME

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9930-321-5
EAN:
9788499303215
Nº páginas:
208
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
12 mm
Ancho:
18 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
PSICOLOGÍA GRAL
Nascut a Sevilla el 1943, Luis Rojas Marcos resideix a Nova York des del 1968, plenament dedicat a la medicina, la psiquiatria i la salut pública. El 1992 va ser nomenat Cap dels Serveis de Salut Mental, Alcoholisme i Drogodependències de la ciutat. Entre 1995 i 2002 va dirigir-ne el Sistema de Sanitat i Hospitals Públics i, en l?actualitat, és professor de psiquiatria a la Universitat de Nova York i membre de l?Acadèmia de Medicina de la mateixa ciutat. Luis Rojas Marcos és també patró de la Fundació ?La Caixa? i patró d?honor de la Fundació ADANA i col·labora amb institucions dedicades a afers socials i de salut. Edicions 62 li ha publicat La força de l?optimisme (2005) i L'autoestima (2007).

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar