La textura de la xocolata

Autor: Mans, Claudi

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

La textura de la xocolata

La textura de la xocolata

12,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/01/2025
Colección:
Cal saber
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des …

L'objectiu del llibre La textura de la xocolata és analitzar, amb llenguatge comú i arguments científics, què és la xocolata i per què un mateix producte genera a la major part de la població sensacions tan variades i plaents. Per fer-ho, seguirem l'estructura clàssica de l'aproximació a un aliment. Seguint el camí de les ciències de l'alimentació, veurem l'aliment des de l'arbre a la boca, és a dir, què és la xocolata i quina composició té. Fins aquí som a la disciplina de la ciència i la tecnologia dels aliments. Després ens fiquem el producte a la boca, i ja som a la disciplina de les ciències sensorials o ciències gastronòmiques. Seran els capítols de Textures i Sabor, Color, Olor i Flavor. Si ens mengem la xocolata, és a dir, de la boca cap a dins de l'organisme, estarem en el camp de la nutrició i la dietètica, i li dedicarem un curt capítol de preguntes i respostes. Pel camí haurem vist què diuen els diccionaris de la xocolata, com veuríem la xocolata al microscopi, quin és el Nutriscore de la xocolata, què és el fat bloom, on hi ha les reaccions de Maillard a la xocolata, com són els cristalls de la mantega de cacau, i quins són els 40 atributs amb què podem descriure les textures.
Leer más

Más libros de Mans, Claudi

Más información del libro

La textura de la xocolata

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-10013-82-7
EAN:
9788410013827
Nº páginas:
110
Colección:
Cal saber
Lengua:
CATALAN
Alto:
19 mm
Ancho:
13 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar