100 preguntes de química quotidiana

Autor: Mans i Teixidó, Claudi

Sección: CIENCIAS - Química

100 preguntes de química quotidiana

100 preguntes de química quotidiana

14,70€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/11/2017
Colección:
DE 100 EN 100
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

La química és present en gairebé tots els moments de la nostra vida, de la cambra de bany al vehicle, als àpats, o quan estem malalts, o a l'habitatge o en els nostres _hobbies_. En aquest llibre trobareu cent respostes sobre química, productes i processos químics de cada dia, procurant distingir especialment la terminologia quotidiana de la científica. Moltes preguntes …

La química és present en gairebé tots els moments de la nostra vida, de la cambra de bany al vehicle, als àpats, o quan estem malalts, o a l'habitatge o en els nostres _hobbies_. En aquest llibre trobareu cent respostes sobre química, productes i processos químics de cada dia, procurant distingir especialment la terminologia quotidiana de la científica. Moltes preguntes són dedicades a la possible toxicitat de substàncies d'ús general, o a qüestionar les afirmacions publicitàries d'aliments, cosmètics o detergents. Es toquen també temes d'energies renovables o seguretat química, alimentària i cívica. Així, trobareu preguntes, per exemple, sobre l'aigua oxigenada, sobre l'additiu més perillós, sobre l'existència de productes sense química o sobre què és el biodièsel. Un total de 100 preguntes que donen un panorama complet de la química en les nostres vides. "EDITAT AMB EL SUPORT DEL DEPARTAMENT DE CULTURA DE LA GENERALITAT"
Leer más

Más información del libro

100 preguntes de química quotidiana

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-649-5
EAN:
9788490346495
Nº páginas:
0
Colección:
DE 100 EN 100
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
CIENCIAS
Sub-Sección:
Química
Claudi Mans i Teixidó (Badalona, 1948) és catedràtic emèrit del Departament d'Enginyeria Química i Química Analítica de la Universitat de Barcelona (UB). Ha estat degà de la Facultat de Química i president de la Divisió de Ciències Experimentals i Matemàtiques de la UB. Té publicats llibres de text i de divulgació com La truita cremada (2005), Els secrets de les etiquetes (2007), La vaca esfèrica (2008), Sferificaciones y macarrones (2010) i La química de cada dia (2016). Imparteix habitualment conferències de divulgació en tots els nivells, des de P3 fins a professors universitaris. És assessor i col·laborador de Cosmo- Caixa i d'elBulliFoundation, director científic del Comité Español de la Detergencia i vocal de les juntes de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació i del Col·legi de Químics de Catalunya.

Otros libros en CIENCIAS

También te pueden interesar