HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA 4

EL PEIX · EL MARISC · ELS CEFALÒPODES

Autor: MARQUES, VICENT

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA 4

HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA 4

30,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
SIDILLA
Publicación:
01/10/2021
Colección:
HISTORIA DE LA CUINA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan …

Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques daquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat lexistència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha dedicat la seva vida a compendiar la història daquesta cuina. En aquest quart volum ens ofereix centenars de monografies i de receptes de peix, de marisc i de cefalòpodes (sípies, calamars i pops). Marqués no només ens explica les receptes, sinó també el recorregut històric, filològic, literari i cultural duns plats que conformen el corpus de la cuina que compartim la gent dels Països Catalans i Occitània. «Això és una obra dart», Ferran Adrià «Una obra magna», Xavier Graset «Aquest és un llibre molt important i el començament duna sèrie molt important», Colman Andrews El segon volum, dedicat a les olles i les verdures, va merèixer el premi Best of the World als Gourmand World Cookbook Awards
Leer más

Más libros de MARQUES, VICENT

Todos los libros de MARQUES, VICENT

Más información del libro

HISTORIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA 4

Editorial:
SIDILLA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-122240-8-5
EAN:
9788412224085
Nº páginas:
0
Colección:
HISTORIA DE LA CUINA
Lengua:
CATALAN
Alto:
240 mm
Ancho:
170 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar