LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES

Autor: Marqués, Vicent

Sección: GASTRONOMÍA - Cocina Regional

LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES

LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES

18,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/10/2018
Colección:
EL CULLEROT
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar al de qualsevol altre indret de la Mediterrània i fins i tot de més enllà. En aquest llibre hi trobareu totes les coques dolces d'arreu de les terres catalanes, receptes tradicionals de sempre que han estat trameses de pares a fills. Hi …

Els catalans som un poble de llépols i disposem d'un patrimoni llaminer que no té res a envejar al de qualsevol altre indret de la Mediterrània i fins i tot de més enllà. En aquest llibre hi trobareu totes les coques dolces d'arreu de les terres catalanes, receptes tradicionals de sempre que han estat trameses de pares a fills. Hi ha coques per a tots els gustos: de pasta bamba, de panoli, de pa de pessic, d'ametla, per sucar a la xocolata, i de moltes altres maneres. N'hi ha de més senzilles i de més historiades, de més cares i de més barates. I també hi trobareu diferents preparacions de pastisseria, com són tortells, bescuits, cócs i altres pastissos que fomenten l'estima i l'afabilitat a taula i que són la cloenda alegre i festiva d'un bon àpat.
Leer más

Más libros de Marqués, Vicent

Más información del libro

LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9034-748-5
EAN:
9788490347485
Nº páginas:
0
Colección:
EL CULLEROT
Lengua:
CATALAN
Alto:
233 mm
Ancho:
155 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
Cocina Regional
Vicent Marqués i Carbonell. Va néixer el 1950 en una alqueria de l'Horta de València i de jove ajudava els seus pares, que eren pagesos, amb les feines del camp. En passar els anys es va fer cuiner, i també escrivia a temps parcial, però ara està jubilat i escriu cada dia, sense defallir. És l'única afició que té, juntament amb la de cuinar. Fa narrativa i també llibres de cuina, concretament d'història de la cuina tradicional catalana i occitana. Escriu habitualment al Jornalet, un digital occità, on li publiquen articles sobre les menges d'aquelles contrades. A Cossetània, ha publicat Les millors coques catalanes (2015).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar