A peu pel Montnegre i el Corredor

15 ITINERARIS

Autor: Muelas Fernández, Tomàs

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

A peu pel Montnegre i el Corredor

A peu pel Montnegre i el Corredor

10,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LECTIO
Publicación:
01/11/2002
Colección:
Azimut
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Aquesta guia presenta quinze itineraris per fer a peu pel massís del Montnegre i la serra del Corredor, situats ambdós a la Serralada Litoral catalana. Aquests itineraris, com indica l'autor, transcorren per «muntanyes amables; el Corredor, amb relleus suaus, i el Montnegre, no tant, però igualment accessible». Boscos ben conservats, arbres monumentals, pous de glaç, restes de carboneres, masies antigues, …

Aquesta guia presenta quinze itineraris per fer a peu pel massís del Montnegre i la serra del Corredor, situats ambdós a la Serralada Litoral catalana. Aquests itineraris, com indica l'autor, transcorren per «muntanyes amables; el Corredor, amb relleus suaus, i el Montnegre, no tant, però igualment accessible». Boscos ben conservats, arbres monumentals, pous de glaç, restes de carboneres, masies antigues, esglésies i assentaments configuren i donen forma a aquest entorn privilegiat declarat Parc Natural l'any 1989 i aquest llibre permet descobrir-lo amb la tranquil·litat que es mereix, lluny de les aglomeracions de visitants que es poden trobar en altres espais naturals amb més tradició d'excursionisme. Els itineraris estan detalladament descrits, amb informacions sobre el desnivell i les distàncies i amb consideracions sobre la climatologia, informacions pràctiques dels accessos al punt d'inici de les excursions, etc. A més a més, un mapa de cada itinerari ofereix tota la informació necessària sobre les rutes.
Leer más

Más información del libro

A peu pel Montnegre i el Corredor

Editorial:
LECTIO
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-9791-363-8
EAN:
9788497913638
Nº páginas:
96
Colección:
Azimut
Lengua:
CATALAN
Alto:
225 mm
Ancho:
120 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Tomàs Muelas (Barcelona 1959) ha practicat l'excursionisme des dels quinze anys i és membre del Centre Excursionista Àliga. Ha treballat al Parc Natural del Montnegre i el Corredor i actualment la seva tasca professional la desenvolupa amb l'Equip d'Activitats Ambientals, com a guia d'excursions pels diferents espais naturals de Catalunya.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar