Homo Deus

Una breu història del demà

Autor: Noah Harari, Yuval

Sección: C. SOCIALES - Antropología

Homo Deus

Homo Deus

12,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LABUTXACA
Publicación:
01/02/2023
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

De l'autor de Sàpiens, bestseller internacional amb més d1 milió dexemplars venuts. Una obra brillant que ens ajuda a comprendrens a nosaltres mateixos. Lúnica constant de la història és que tot canvia. La humanitat és avui més segura, més sana i més rica que mai. Durant el segle XX, hem assolit limpossible: la fam, la pesta i la guerra ja …

De l'autor de Sàpiens, bestseller internacional amb més d1 milió dexemplars venuts.

Una obra brillant que ens ajuda a comprendrens a nosaltres mateixos.

Lúnica constant de la història és que tot canvia. La humanitat és avui més segura, més sana i més rica que mai. Durant el segle XX, hem assolit limpossible: la fam, la pesta i la guerra ja no són tragèdies inevitables. Hem aconseguit canviar el planeta sencer i ara ja no esperem que cap ésser superior dirigeixi els nostres destins. Aviat conquerirem la immortalitat. El que ens va fer sàpiens ens farà déus. 

Però, i ara, què hem de fer, què ens oferirà el futur? Quan el teu mòbil et conegui millor que tu mateix, continuaràs triant la teva feina, la teva parella o el teu president? Quan la intel·ligència artificial ens expulsi del mercat de treball, els milers de milions de persones sense feina trobaran sentit en les drogues i els jocs dordinador? Quan els cossos i els cervells siguin productes de disseny, la selecció natural deixarà pas al disseny intel·ligent? Aquest és el nou estadi de levolució. Això és lHomo Deus.

Lautor de Sàpiens imagina un món no gaire llunyà en què afrontem una nova sèrie de reptes. Homo Deus es una obra brillant que ens ajuda a comprendrens a nosaltres mateixos.

Leer más

Más libros de Noah Harari, Yuval

Todos los libros de Noah Harari, Yuval

Más información del libro

Homo Deus

Editorial:
LABUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Bolsillo tapa blanda
ISBN:
978-84-19107-45-9
EAN:
9788419107459
Nº páginas:
576
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
19 mm
Ancho:
12 mm
Sección:
C. SOCIALES
Sub-Sección:
Antropología
Yuval Noah Harari és doctor en Història per la Universitat dOxford i professor al Departament dHistòria de la Universitat Hebrea de Jerusalem, especialitzat en Història del Món. La seva recerca se centra en les qüestions generals, com ara la relació entre la història i la biologia, si hi ha justícia en la història o si el progrés comporta felicitat. Els seus cursos i conferències en línia han atret centenars de milers de visites. El 2012 va ser guardonat amb el premi Polonsky de creativitat i originalitat en les disciplines humanístiques. 

Otros libros en C. SOCIALES

También te pueden interesar