CATALUNYA: 50 EXCURSIONS ALS SEUS RIUS

Autor: PASADAS I SALAZAR, CESAR

Sección: MONTAÑA - Guías de Senderismo y Alpinismo

CATALUNYA: 50 EXCURSIONS ALS SEUS RIUS

CATALUNYA: 50 EXCURSIONS ALS SEUS RIUS

23,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/02/2017
Colección:
KHROMA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

En aquest llibre us proposem 50 excursions als bells i encisadors indrets que voregen els rius catalans, repartides per tot el territori de Catalunya. Us anireu topant amb un rierol que serpenteja pel bosc, un saltant d'aigua argentada, una resclosa d'un vell molí amb les seves aigües quietes, un torrent embravit que esculpeix una petita gorja o un antic pont …

En aquest llibre us proposem 50 excursions als bells i encisadors indrets que voregen els rius catalans, repartides per tot el territori de Catalunya. Us anireu topant amb un rierol que serpenteja pel bosc, un saltant d'aigua argentada, una resclosa d'un vell molí amb les seves aigües quietes, un torrent embravit que esculpeix una petita gorja o un antic pont de pedra que s'emmiralla en les aigües encalmades d'un riu. A Catalunya és molt fàcil gaudir d'aquestes boniques troballes tot caminant, ja sigui pels boscos humits a peu de les muntanyes, per pinedes i alzinars mediterranis, per planes de conreus de secà o per alguns indrets propers al litoral. Un recull indispensable per a tots aquells excursionistes i amants dels rius que s'estimen o volen conèixer millor el nostre territori.   "Editat amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat"
Leer más

Más información del libro

CATALUNYA: 50 EXCURSIONS ALS SEUS RIUS

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9034-568-9
EAN:
9788490345689
Nº páginas:
120
Colección:
KHROMA
Lengua:
CATALAN
Alto:
22 mm
Ancho:
24 mm
Sección:
MONTAÑA
Sub-Sección:
Guías de Senderismo y Alpinismo
Geògraf, fotògraf i muntanyenc. Vallesà de naixença, ha viscut en diferents indrets del Pirineu, on ha desenvolupat un coneixement intens i una estima profunda del territori, sempre envers l'evolució dels cursos d'aigua i la població a les seves valls. Màster en Ordenació del Territori per la Universitat Autònoma de Barcelona, s'ha especialitzat en temes de recursos hídrics i desenvolupament local a través del turisme rural i de muntanya, activitat que compagina amb l'organització i guiatge de grups als espais naturals, la publicació d'articles i guies excursionistes en diferents mitjans, i la producció audiovisual documental.

Otros libros en MONTAÑA

También te pueden interesar