TRAJECTE FINAL

Autor: Pedrolo, Manuel de

Sección: PEDAGOGÍA - PEDAGOGÍA GRAL

TRAJECTE FINAL

TRAJECTE FINAL

9,00€ IVA INCLUIDO

Editorial:
62
Publicación:
01/03/2009
Colección:
Educació 62
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Trajecte final és un conjunt de set relats de ciència-ficció, en els quals es parla de sers que poden canviar el seu aspecte a voluntat, d'escletxes entre mons i salts en el temps, però també s'hi parla, sobretot, de l'amor, la generositat i la confiança davant el desconegut.La primera edició de Trajecte final, es va publicar el 1975. Amb aquesta …

Trajecte final és un conjunt de set relats de ciència-ficció, en els quals es parla de sers que poden canviar el seu aspecte a voluntat, d'escletxes entre mons i salts en el temps, però també s'hi parla, sobretot, de l'amor, la generositat i la confiança davant el desconegut.La primera edició de Trajecte final, es va publicar el 1975. Amb aquesta nova edició s'ha volgut posar a l'abast de tots els públics un seguit de propostes i treballs per comprendre millor l'obra. L'edició actual està adreçada, sobretot, als estudiants de secundària. 
Leer más

Más libros de Pedrolo, Manuel de

Todos los libros de Pedrolo, Manuel de

Más información del libro

TRAJECTE FINAL

Editorial:
62
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-297-6217-4
EAN:
9788429762174
Nº páginas:
288
Colección:
Educació 62
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
PEDAGOGÍA
Sub-Sección:
PEDAGOGÍA GRAL
Manuel de Pedrolo (L'Aranyó, Segarra, 1918 - Barcelona 1990). Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, és un dels escriptors més destacats, i sens dubte el més prolífic i el més llegit de la literatura catalana del segle XX.Narrador, dramaturg, assagista, poeta o traductor, Pedrolo va conrear tots els gèneres literaris i va col·laborar regularment en la majoria de revistes catalanes de l'època. Com a traductor es va centrar en els autors francesos i nord-americans contemporanis i va dirigir també la col·lecció de novel·la negra "La cua de palla". La seva producció sobrepassa el centenar d'obres, amb reculls de contes com Crèdits humans (1956), obres dramàtiques com Homes i No (1957) o les novel·les Cendra per Martina (1952), Totes les bèsties de càrrega (1965) o Mecanoscrit del segon origen (1974) i amb el cicle novel·lístic Temps Obert, que engloba onze novel·les protagonitzades per Daniel Bastida. 

Otros libros en PEDAGOGÍA

También te pueden interesar