MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN

INCLOU RECURS DIGITAL ED 2013

Autor: PEDROLO MOLINA, MANUEL DE

Sección: INFANTIL Y JUVENIL - Idiomas I-J

MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN

MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN

11,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
EDUCAULA
Publicación:
04/07/2013
Colección:
EDUCACIÓ 62
Ver ficha completa

DISPONIBLE

Recogida en librería GRATIS

Envío a domicilio KM. 0

Envío a domicilio

Añadir a la cesta

Sinopsis

Mecanoscrit del segon origen és una novel·la composta de cinc capítols anomenats Quaderns, d’una extensió molt semblant (trenta pàgines cadascun) i de tres pàgines finals. Els protagonistes de l’obra, l’Alba i en Dídac, viuen un seguit d’aventures en un món pràcticament destruït. Són ells, els precursors de la civilització actual? La primera edició d’aquesta novel·la es va publicar el 1974 …

Mecanoscrit del segon origen és una novel·la composta de cinc capítols anomenats Quaderns, d’una extensió molt semblant (trenta pàgines cadascun) i de tres pàgines finals. Els protagonistes de l’obra, l’Alba i en Dídac, viuen un seguit d’aventures en un món pràcticament destruït. Són ells, els precursors de la civilització actual? La primera edició d’aquesta novel·la es va publicar el 1974 i ha estat, fins ara, una de les obres més llegides de la literatura catalana contenporànea.

Leer más

Más libros de PEDROLO MOLINA, MANUEL DE

Más información del libro

MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN

Editorial:
EDUCAULA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-15192-87-9
EAN:
9788415192879
Nº páginas:
256
Colección:
EDUCACIÓ 62
Lengua:
VALENCIANO
Alto:
190 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
INFANTIL Y JUVENIL
Sub-Sección:
Idiomas I-J
Manuel de Pedrolo (L'Aranyó, Segarra, 1918 - Barcelona 1990). Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, és un dels escriptors més destacats, i sens dubte el més prolífic i el més llegit de la literatura catalana del segle XX.Narrador, dramaturg, assagista, poeta o traductor, Pedrolo va conrear tots els gèneres literaris i va col·laborar regularment en la majoria de revistes catalanes de l'època. Com a traductor es va centrar en els autors francesos i nord-americans contemporanis i va dirigir també la col·lecció de novel·la negra "La cua de palla". La seva producció sobrepassa el centenar d'obres, amb reculls de contes com Crèdits humans (1956), obres dramàtiques com Homes i No (1957) o les novel·les Cendra per Martina (1952), Totes les bèsties de càrrega (1965) o Mecanoscrit del segon origen (1974) i amb el cicle novel·lístic Temps Obert, que engloba onze novel·les protagonitzades per Daniel Bastida. 

Otros libros en INFANTIL Y JUVENIL

También te pueden interesar