EL SOMNI D'ALICIA

LA VIDA I LA CIÈNCIA ES FONEN EN LA HISTÒRIA MÉS EMOCIONANT

Autor: PUNSET, EDUARDO

Sección: PSICOLOGÍA - PSICOLOGÍA GRAL

EL SOMNI D'ALICIA

EL SOMNI D'ALICIA

20,50€ IVA INCLUIDO

Editorial:
GRUP62
Publicación:
03/10/2013
Colección:
L'ANCORA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Eduard Punset ens convida a superar la borrosa frontera entre l'emoció i la raó.Alícia -"veritat", en grec - és el personatge inseparable de l'autor d'aquest llibre, una història apassionant i fins i tot intrigant sobre la vida i la ciència.Punset fa el salt a un estil narratiu que manté l'atenció del lector des de la primera líia i que ens …

Eduard Punset ens convida a superar la borrosa frontera entre l'emoció i la raó.Alícia -"veritat", en grec - és el personatge inseparable de l'autor d'aquest llibre, una història apassionant i fins i tot intrigant sobre la vida i la ciència.Punset fa el salt a un estil narratiu que manté l'atenció del lector des de la primera líia i que ens recorda el Jostein Gaarder d'El món de Sofia. 

Leer más

Más libros de PUNSET, EDUARDO

Todos los libros de PUNSET, EDUARDO

Más información del libro

EL SOMNI D'ALICIA

Editorial:
GRUP62
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa dura (libros)
ISBN:
978-84-9710-241-4
EAN:
9788497102414
Nº páginas:
0
Colección:
L'ANCORA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
PSICOLOGÍA GRAL
Eduard Punset (Barcelona, 1936) és advocat, economista i professor de Ciència, Tecnologia i Societat en diverses institucions universitàries. Ha exercit també com a periodista econòmic de la BBC i del setmanari The Economist, i ha estat representant del Fons Monetari Internacional a l'àrea del Carib. Entre altres llibres, és autor d'El viatge a la felicitat, El viatge a l'amor, El viatge al poder de la ment, Per què som com som i Excuses per no pensar, tots publicats a labutxaca. Des de fa onze anys, dirigeix i presenta a Televisió Espanyola el programa Redes.

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar