LA CUINA DE L AVIA REMEI
Autor: RIBAS AGUILERA, REMEI
Sección: GASTRONOMÍA - Cocineros y Recetas
LA CUINA DE L AVIA REMEI
8,95€ IVA INCLUIDO
- Editorial:
- LECTIO
- Publicación:
- 01/06/2011
- Colección:
- SENSE COL·LECCIO
- Ver ficha completa
NO DISPONIBLE
Sinopsis
Carns, verdures, peixos, postres... res se li resisteix a aquesta dona. Tenim a les mans un llibre ple de la riquesa culinà ria pròpia de les nostres terres; tot un món de possibilitats que ens ofereix la cuina tradicional catalana i que l'Ãvia Remei, coneguda sobretot per la seva participació a diferents programes de Catalunya Rà dio, ens presenta d'una manera senzilla …
Más libros de RIBAS AGUILERA, REMEI
-
NO DISPONIBLE
MILLORS PLATS DE L AVIA REMEI, EL -TRUCS I RECOMAN
RIBAS AGUILERA, REMEI23,80€ IVA INCLUIDO
Más información del libro
LA CUINA DE L AVIA REMEI
- Editorial:
- LECTIO
- Fecha Publicación:
- 01/06/2011
- Formato:
- Bolsillo tapa blanda
- ISBN:
978-84-9791-892-3
- EAN:
9788497918923
- Nº páginas:
- 232
- Colección:
- SENSE COL·LECCIO
- Lengua:
- CATALAN
- Alto:
- 180 mm
- Ancho:
- 125 mm
- Sección:
- GASTRONOMÍA
- Sub-Sección:
- Cocineros y Recetas
RIBAS AGUILERA, REMEI
Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La Columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l'Àvia Remei, Plats i secrets de l'Àvia Remei, L'Àvia Remei talla el bacallà, juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar!, Els millors plats de l'Àvia Remei i Les millors postres de l'Àvia Remei. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.Otros libros en GASTRONOMÍA
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA DE 10 CON KARLOS ARGUIÑANO
ARGUIÑANO, KARLOS24,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS CON AIRFRYER REALFOODING
SACRISTÁN, LAURA12,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
MASTERCHEF. EL ARTE DE LA COCINA ESPAÑOLA
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINA PRACTICA RIOJANA 85 ANIVERSARIO
GARRIDO, ADELA14,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
DISFRUTA DE LA REPOSTERIA
OBREGON, ALMA20,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
Mis recetas con freidora de aire
RODRIGUEZ RODRIGUEZ, PAMELA19,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
RECETAS DE LAS ABUELAS RIOJANAS
MARISA SANCHEZ - RESTAURANTE ECHAURREN19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA REVOLUCIÓN DE LA GLUCOSA: EL MÉTODO
INCHAUSPÉ, JESSIE19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
HARRY POTTER. EL LIBRO DE COCINA OFICIAL
WIZARDING WORLD, J.K. ROWLING19,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
ENCICLOPEDIA DE LOS SABORES. VOL 2, LA
SEGNIT, NIKI23,90€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
SUPERFÁCIL FREIDORA DE AIRE AIRFRYER
CASTELLO, LELIA9,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
COCINOLOGIA - LA CIENCIA DE LA COCINA
AUTORES VARIOS22,95€ IVA INCLUIDO
-
DISPONIBLE
Recogida en librería GRATIS
Envío a domicilio
LA BIBLIA SALUDABLE DE MASTERCHEF
SHINE21,90€ IVA INCLUIDO