GUIA TURISTICA DE LUNIVERS

Descobrir l'espai, entre mons alienígenes i monstres celestes

Autor: RICCI, EMILIANO

Sección: CIENCIAS - Astronomía

GUIA TURISTICA DE LUNIVERS

GUIA TURISTICA DE LUNIVERS

18,80€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COSSETANIA
Publicación:
01/05/2022
Colección:
PRISMA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

AQUESTA GUIA OFEREIX ALS ASTROTURISTES LES INFORMACIONS ESSENCIALS PER SABER, PLANETA PER PLANETA, ASTRE PER ASTRE, QUÈ HEU DE VISITAR, QUINES EXCURSIONS PROJECTAR, COM ORGANITZAR EL CREUER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE SOBRE LA BASE DEL VOSTRE DESIG D'AVENTURA. Aquí trobareu els millors destins per escalar les muntanyes o els volcans més alts del Sistema Solar, o patinar sobre gel, …

AQUESTA GUIA OFEREIX ALS ASTROTURISTES LES INFORMACIONS ESSENCIALS PER SABER, PLANETA PER PLANETA, ASTRE PER ASTRE, QUÈ HEU DE VISITAR, QUINES EXCURSIONS PROJECTAR, COM ORGANITZAR EL CREUER DE LA MILLOR MANERA POSSIBLE SOBRE LA BASE DEL VOSTRE DESIG D'AVENTURA. Aquí trobareu els millors destins per escalar les muntanyes o els volcans més alts del Sistema Solar, o patinar sobre gel, o dedicar-vos a les cures termals, o assistir a imponents erupcions volcàniques, o banyar-vos en un oceà de metà líquid. I podreu anar més enllà del nostre sistema planetari, i arribar a explorar la Galàxia, els diferents tipus d'estrelles que la poblen, els planetes extrasolars més extrems, per sortir finalment a l'espai intergalàctic i visitar els cossos més allunyats de l'Univers. No es tracta d'una novel·la de ciència-ficció ni d'un manual d'astronomia. És una manera d'afrontar aquesta esplèndida disciplina amb la mirada del turista curiós a la recerca de nous horitzons, amb ganes de quedar bocabadat davant les espectaculars sorpreses que el cosmos és capaç d'oferir. * El llibre _Guida turística dell'universo_ ha estat traduïda a 5 llengües.
Leer más

Más libros de RICCI, EMILIANO

 • GUIA TURISTICA DEL UNIVERSO

  DISPONIBLE

  Recogida en librería GRATIS

  Envío a domicilio KM. 0

  Envío a domicilio

  GUIA TURISTICA DEL UNIVERSO

  20,95€ IVA INCLUIDO

Más información del libro

GUIA TURISTICA DE LUNIVERS

Editorial:
COSSETANIA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-1356-189-9
EAN:
9788413561899
Nº páginas:
256
Colección:
PRISMA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
15 mm
Sección:
CIENCIAS
Sub-Sección:
Astronomía
(Florència) és llicenciat en Física amb orientació astrofísica i doctor en Telemàtica i Societat de la Informació amb una investigació sobre el canvi del periodisme científic en l'era dels nous mitjans. Actualment és responsable de la comunicació web de la regió de la Toscana i professor adjunt de Mitjans Digitals a la Universitat de Florència. Com a periodista científic, ha col·laborat amb diaris, revistes mensuals i revistes d'astronomia, com _L'Astronomia_ i _Le Stelle_, i ara escriu articles per a _Le Scienze_ i _Focus_. A més d'haver participat en la creació d'enciclopèdies i fascicles dedicats a l'astronomia, té diverses publicacions de divulgació sobre física i astronomia, com _Osservare il cielo_ (Giunti, 2009), _I viaggi dell'Orsa Maggiore_ (Scienza Express, 2011), _Sex and the Physics_ (amb Monica Marelli, Rizzoli, 2011), _La fisica fuori casa_ (Giunti, 2013),_ I grandi misteri dell'Universo_ (Sprea, 2017). L'any 2013 va guanyar el Premi Nacional de Publicacions Cient.fiques d'Itàlia, concedit per l'Associaci. Italiana del Llibre, per _La fisica fuori casa_, un fantàstic viatge a la recerca de les lleis de la natura (Giunti, 2013).

Otros libros en CIENCIAS

También te pueden interesar