Enamora't de tu

Autor: RISO, WALTER

Sección: PSICOLOGÍA - Crecimiento personal - Autoayuda

Enamora't de tu

Enamora't de tu

7,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
LABUTXACA
Publicación:
13/01/2016
Colección:
LABUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Des que som petits ens ensenyen conductes de cura personal pel que fa a l'aspecte físic: rentar-nos el cos, les dents, arreglar-nos les ungles, aprendre a vestir-nos... però què en fem de la cura psicològica i la higiene mental? Hi posem prou atenció? La posem en pràctica? Destaquem la importància de l'autoamor?Una bona autoestima, estimar-se profundament, incrementa les emocions positives. …

Des que som petits ens ensenyen conductes de cura personal pel que fa a l'aspecte físic: rentar-nos el cos, les dents, arreglar-nos les ungles, aprendre a vestir-nos... però què en fem de la cura psicològica i la higiene mental? Hi posem prou atenció? La posem en pràctica? Destaquem la importància de l'autoamor?Una bona autoestima, estimar-se profundament, incrementa les emocions positives. A més, entre altres coses, permet ser més eficaç en les tasques, millorar les relacions amb els altres, establir-hi un vincle més equilibrat i guanyar independència i autonomia.La proposta d'aquest llibre és simple i complexa alhora: enamora't de tu, tingues valentia, comença l'aventura amb tu mateix, en un «jo sostingut» que et faci cada dia més feliç i més resistent als cops de la vida quotidiana. 

Leer más

Más libros de RISO, WALTER

Todos los libros de RISO, WALTER

Más información del libro

Enamora't de tu

Editorial:
LABUTXACA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-16334-72-8
EAN:
9788416334728
Nº páginas:
128
Colección:
LABUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
190 mm
Ancho:
125 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
Crecimiento personal - Autoayuda
Walter Riso va néixer a Itàlia el 1951. La seva família va emigrar a l'Argentina quan ell era molt jove. Allà va créixer en un barri multiètnic al si d'una comunitat d'immigrants italians. Va cursar estudis universitaris de psicologia a Colòmbia, conduït per la seva curiositat i inquietud constants. Es va especialitzar en teràpia cognitiva i va obtenir un postgrau en bioètica. Des de fa trenta anys treballa com a psicòleg clínic, pràctica que alterna amb l'exercici de la càtedra universitària i la realització de publicacions científiques i de divulgació en diversos mitjans. Els seus llibres han complert el propòsit de crear una vacuna contra el sofriment humà, a través de la proposta d'estils de vida saludables en diversos ordres vitals. L'èxit dels llibres de Walter Riso és imparable. Actualment viu a Barcelona.

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar