TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA

A LA FAMILIA, A LA PARELLA, ALS AMICS, A LA FEINA

Autor: ROJAS ESTAPÉ, MARIAN

Sección: PSICOLOGÍA - Crecimiento personal - Autoayuda

TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA

TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA

19,90€ IVA INCLUIDO

Editorial:
COLUMNA
Publicación:
01/09/2021
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Ver ficha completa

ÚLTIMOS EJEMPLARES

Recogida en librería GRATIS

Añadir a la cesta

Sinopsis

Per què hi ha persones que ens fan patir tant i en canvi altres ens generen confiança instintivament? Per què hi ha gent que té tendència a establir relacions complicades i doloroses? Quina és la bioquímica de l’amor? Com podem encertar a l’hora de triar parella? Estimem tal com ens van estimar? Estem dissenyats per viure en família i en …

Per què hi ha persones que ens fan patir tant i en canvi altres ens generen confiança instintivament? Per què hi ha gent que té tendència a establir relacions complicades i doloroses?

Quina és la bioquímica de l’amor? Com podem encertar a l’hora de triar parella? Estimem tal com ens van estimar?

Estem dissenyats per viure en família i en societat, relacionar-nos i estimar-nos. La nostra felicitat dependrà en gran mesura de la capacitat que tinguem de mantenir bones relacions amb aquells que ens envolten. Molts, avui dia, arrosseguem ferides emocio - nals que ens impedeixen connectar de manera sana amb el nostre entorn. Troba la teva persona vitamina t’ajudarà a comprendre el vincle amb els teus pares, els teus fills, la teva parella, els teus amics i els teus companys de feina alhora que entens la teva història emocional. Perquè quan un es comprèn, se sent alleujat.

La doctora Marian Rojas Estapé t’acosta a l’aferrament, a la infància i a l’amor des d’un punt de vista científic, psicològic i humà, i et parla d’una hormona fonamental, l’oxitocina.

Un llibre que t’impulsa a trobar persones vitamina, aquelles que treuen el millor de tu, t’inspiren, et donen suport i amb això fan millorar el teu sistema immune.

 

Leer más

Más libros de ROJAS ESTAPÉ, MARIAN

Más información del libro

TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA

Editorial:
COLUMNA
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-664-2786-9
EAN:
9788466427869
Nº páginas:
272
Colección:
NO FICCIÓ COLUMNA
Lengua:
CATALAN
Alto:
230 mm
Ancho:
150 mm
Sección:
PSICOLOGÍA
Sub-Sección:
Crecimiento personal - Autoayuda
La doctora Marian Rojas Estapé és psiquiatra, llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Navarra. Treballa a l’Institut Espanyol d’Investigacions Psiquiàtriques, a Madrid. La seva feina se centra principalment en el tractament de persones amb ansietat, depressió, trastorns de la personalitat, trastorns de la conducta i en teràpies familiars. És professora convidada a l’escola de negocis IPADE a Mèxic. Ha col·laborat en diversos projectes de cooperació i voluntariat fora d’Espanya. Des de l’any 2007 imparteix conferències tant a Espanya com a l’estranger sobre estrès i felicitat, educació, pantalla i xarxes socials així com depressió i malalties somàtiques. L’últim any ha començat un projecte, ilussio, sobre emocions, motivació i felicitat en el món empresarial. www.marianrojas.com

Otros libros en PSICOLOGÍA

También te pueden interesar